Moduri în care poți folosi boxele portabile

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 03 feb 2021, 00:25

Boxele portabile au devenit niște accesorii cool care pot fi folosite în multe situații. De la modul în care ușurează munca celor care au adoptat lucrul de la distanță, la felul în care poate fi ascultată muzica preferată și până la parte a decorului într-o casă amenajată în stil modern, boxele portabile sunt tot mai populare.

Dacă până acum nu le-ai găsit o utilitate deosebită, iată câteva moduri cate te vor inspira, în care poți folosi boxele portabile.

Sunt un device portabil

Boxele portabile sunt așa cum le spune și numele…portabile. Ceea ce înseamnă că poți să iei muzica preferată cu tine, oriunde te duci. Există inclusiv boxe portabile pe care le poți lua la duș, poți lua boxele portabile în vacanță, chiar și atunci când stai la cort, când faci o plimbare cu bicicleta sau când speli vasele. Ai toată flexibilitatea și libertatea de a lua boxele portabile cu tine, peste tot, pentru că vor funcționa în parametrii normali. Ai nevoie doar de un playlist bine alcătuit cu toate piesele preferate și un telefon sau tabletă de pe care să le redai și vei asculta muzică oricând, oriunde ai fi.

Accesoriu al stilului de viață modern

Boxele portabile sunt făcute pentru orice îți vine în minte. Aceste pot folosite în bucătărie, într- un șantier, pe barcă în mijlocul mării, la cort, și așa mai departe. Unele sunt confecționate în așa fel încât să fie rezistente la apă și praf și chiar să reziste șocurilor. Unele boxe portabile sunt elegante, așa încât pot fi un accesoriu plin de stil de pe biroul tău.

Calitatea sunetului

Poți avea doar o boxă sau poți avea un sistem 2.1 care zguduie pereții casei. Unele boxe au canal stâng și drept, plus subwoofer și vor reda muzica la o calitate excepțională.

Designul special

Boxele portabile se găsesc într-o mare varietate de stiluri, culori și forme ceea ce va face imposibil să nu găseșți ceva ce să ti se potrivească pe deplin. Alege-le în funcție de culoarea preferată sau de formă, cu siguranță vei găsi un model care sa te reprezinte.

Spațiul

Dacă până acum nu ai mai avut ocazia să ai atât de multe melodii la degetul mic, acum este momentul să îți satisfaci pasiunea pentru muzică alegând un model chic de boxe portabile. Boxele portabile permit redarea de muzică de pe device-urile pe care este stocată.

Autonomia

Durata de viață a bateriei pentru unele modele este atât de îndelungată încât poți ajunge să folosești boxele portabile chiar și un weekend întreg. Multe boxe îți vor permite să încarci telefonul sau tableta, deoarece bateria acestora va dura mult mai mult decât bateria din dispozitivul de pe care redai muzică.

Caracteristici extra

Multe boxe portabile au și alte caracteristici, cum ar fi capacitățile difuzoarelor, pot utiliza cardurile microSD, energia solară, sunete diferite, sirenele, funcțiile de partajare a muzicii, sau pot fi utilizate ca sursă de alimentare pentru alte dispozitive, funcțiile Aux In, dacă este necesar. Unele modele de boxe portabile sunt destul de simple și sunt făcute doar pentru a reda un sunet excelent.

Îmbunătățește sunetul

Boxele portabile oferă un sunet îmbunătățit față de cel pe care îl redă telefonul mobil sau tabletă. Așadar, ai nevoie doar de o boxă portabilă și o tabletă pentru a te bucura de filmul preferat la o calitate excepțională.

Un cadou simpatic

O boxă portabilă în culoarea preferată sau cu un design special se poate transforma într-un cadou perfect pentru persoanele de orice vârstă, care vor redescoperi bucuria de a asculta muzica preferată în orice moment atunci când simt nevoia sau de a viziona filme în timp ce calitatea sunetului este cu totul deosebită. Nu în ultimul rând, iubitorii de jocuri pe calculator, vor aprecia un astfel de cadou care îi ajută să intre și mai mult în atmosfera acestora.

Acum, că ai descoperit toate aceste motive pentru a cumpără o boxă portabilă ai înțeles și de ce sunt atât de populare în ultima vreme. Tehnologia avansează, iar modelele sunt din ce în ce mai performante. Este poate greu de crezut cum un dispozitiv atât de mic poate oferi o calitate a sunetului atât de bună, însă această este realitatea și merită să te convingi.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.