Moise a izbucnit din nou în lacrimi, după ce a conștientizat că nu o va putea cuceri pe Cristina! Iată cum a reacționat noul concurent la adresa lui Radu și ce s-a întâmplat în Casa iubirii! „Ești cel mai mare fals!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 sep 2023, 16:18
Foto(5)

Momente dramatice astăzi, în Casa iubirii! Moise a cedat nervos și a izbucnit în lacrimi, din cauza comentariilor răutăcioase lansate de Radu! „Acum urmează un moment de victimizare de cinci minute” Iată ce reacții aprige s-au iscat în platou!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație petrecute în rândul concurenților, cu noi idile, însă și cu multe controverse și răsturnări uluitoare de situație, care deseori le dăunează mai ales celor care se află deja într-un cuplu. Deși a intrat de curând în cadrul show-ului, Moise a sperat că visul lui de a ajunge la inima Cristinei se va îndeplini, iar farmecul lui irezistibil o va cuceri, însă tânărul s-a confruntat cu atitudinea aprigă adoptată de Radu, în momentul în care și-a simțit relația în pericol.

Moise a izbucnit din nou în lacrimi, după ce a conștientizat că nu o va putea cuceri pe Cristina

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată și apăsătoare, deoarece un nou conflict s-a iscat în tabăra băieților, unde Moise a conștientizat după câteva încercări eșuate că nu va putea să o cucerească pe Cristina, deoarece pe de o parte tânăra încă mai are sentimente puternice pentru partenerul ei, iar pe de altă parte s-a lovit de ambiția lui Radu.

Așezat strategic lângă Moise și dornic să își pună la punct rivalul, Radu a lansat o serie de comentarii acide și răutăcioase ce i-au provocat noului concurent o stare de agitație și multă amărăciune în suflet, deoarece l-a determinat să înțeleagă faptul că el nu va avea nicio șansă să ajungă la inima Cristinei câtă vreme el se află lângă ea și încă o iubește, în ciuda faptului că relația lor nu este una stabilă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Are tot dreptul fiind în această competiție să lupte pentru cine își dorește el, dar în momentul de față și în situația în care sunt eu cu Cristina n-am nicio putere asupra lui să-i interzic lucruri sau să-i interzic anumite fapte pe care el dorește să le facă!”, a

spus Radu.

În cele din urmă, Moise a clacat din nou și s-a retras în grădina pentru a încerca să se calmeze. Tânărul s-a enervat cumplit din cauza afirmațiilor malițioase lansate de Radu la adresa lui și la un moment dat a preferat să se retragă decât să aibă reacții necontrolate.

„Ești cel mai mare fals, ai anumite chestii în spate pe care mulți le știm și tu te dai cocoș, stai jos!”,

a zis Moise.

Citește și: Laurențiu, gest neașteptat la adresa Lorenei! Concurentul a reușit să distrugă un moment frumos pregătit pentru partenera lui! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Lorena a suferit un atac de panică! „Nu pot să mă ridic!” Iată cum a reacționat Laurențiu și ce s-a întâmplat cu partenera lui