Moise, primele momente dificile în Casa iubirii! Tânărul a izbucnit în lacrimi! Iată ce anume l-a adus în această stare și ce discuție a purtat cu Robert și George în grădina

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 aug 2023, 20:01
Foto(5)

Moise a izbucnit în lacrimi! La doar câteva zile de la intrarea în Casa iubirii, tânărul a clacat, după ce a simțit că este singur împotriva tuturor! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut concurentul colegilor săi! „Cred că i s-au adunat mai multe lucruri pe suflet!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente surprinzătoare, de întâlniri romantice, dar și de certuri aprige și răsturnări uluitoare de situație. Deși a intrat în emisiune de doar câteva zile, Moise s-a confruntat încă de la început cu repulsia și aversiunea unor colegi de-ai săi. De departe, cel mai înverșunat împotriva lui s-a arătat Radu, care l-a catalogat drept o mare amenințare pentru relația lui cu Cristina, deoarece noul băiat a recunoscut că o place foarte mult pe frumoasă brunetă.

Moise, primele momente dificile în Casa iubirii! Tânărul a izbucnit în lacrimi

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, lucrurile au scăpat de sub control, după ce Radu a lansat câteva replici acide la adresa lui Moise, care s-a simțit vizat în mod direct și în cele din urmă, tânărul a cedat nervos și a izbucnit în lacrimi, retrăgându-se în grădina.

Alături de el au venit Robert și George, care au încercat să îl consoleze și să îl determine să le povestească tot ceea ce i s-a întâmplat pentru a se descărca și pentru a se simțit mai bine.

Robert: De ce te-ai întors din casă fetelor? Ce s-a întâmplat?

Moise: Nimic.

George: Știi cum e Moise, trebuie să spui exact ce simți, pentru că după o să cazi tu într-o poziție!

Moise: Nu mă interesează!

George: Trebuie să spui că m-am întors pentru că m-am simțit uite așa!

Moise: Eu am auzit tot! Se aude tot din casă asta până dincolo, chiar dacă nu sunt în casă la ei!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Robert: Stai puțin, s-o luăm așa! Că nu îi iau partea lui deloc! Radu te simte că o amenințare! Tu ești un potențial mare pentru a o cuceri pe Cristina! Chiar dacă el vrea să se eschiveze să nu o spună! Lui îi e frică de faptul ca i-o iei pe Cristina!

Moise: De fiecare dată se bagă!

George: Fii mai înțepat și fă-i contra!

Moise: Dacă îi fac contra după aia sare!

Robert: Mai bine să nu îl bagi în seama!

Citește și: Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii în „Casa iubirii”! Cum au reacționat concurenții

Citește și: Alexandru, surpriză romantică pentru Irina! Concurentul a invitat-o la dans și totul a culminat cu un sărut pasional! Iată cum a reacționat Irina