Moldo este dărâmat din cauza lui Criss. Ce părere au colegii săi din „Casa iubirii” despre situația lor: „Te ia la mișto! Nu e serioasă”

Autor: Diana Ghita

Moldo este foarte supărat, după ce Criss a încheiat cunoașterea cu el

Sursa: Captură KANAL D

Relația dintre Criss și Moldo a ajuns la un punct de cotitură, ceea ce a stârnit controverse și discuții aprinse între concurenți. După ce Criss a decis să încheie orice interacțiune cu Moldo, acesta din urmă s-a simțit folosit, iar colegii lui au încercat să-i dea diverse sfaturi în legătură cu această situație.

După ce Criss s-a distanțat de Moldo, acesta și-a exprimat frustrarea și dezamăgirea față de atitudinea ei, față de ceilalți băieți din „Casa iubirii”. La rândul ei, Criss a vorbit despre această situație cu Virginia.

Ce părere au concurenții din „Casa iubirii” despre comportamentul lui Criss față de Moldo

Criss a vorbit cu Virginia despre Moldo în grădină, separat de restul fetelor, unde a negat acuzațiile aduse de Moldo:  „Cu ce te-am folosit pe tine? Că m-am certat cu Antoni? Păi puteam să mă cert cu

Antoni și fără să fi tu și fără să discuți tu cu el. Puteam, pur și simplu, să inițiez eu o ceartă cu el și tot mă certam și tot îl făceam să se enerveze, dacă asta voiam și asta aveam în plan”,  i-a spus Criss Virginiei.

Citește și: „Mă simt folosit și nerespectat”. Criss, pusă la zid după ce a pus “stop” cunoașterii cu Moldo. Ce cred concurenții în legătură cu aceasta

În același timp, în casa băieților, colegii lui Moldo i-au oferit sfaturi. Robi, i-a spus direct: „Frate, eu în locul tău n-aș mai vorbi cu Criss, știi de ce? Pentru că mi se pare că te ia la mișto, sincer, și că nu e serioasă deloc. Mie așa mi se pare. Mi se pare că te ia la mișto și e păcat, pentru că tu chiar ai fost lângă ea”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Dennis și Teodora cred că Criss ar fi atrasă de un alt concurent din „Casa iubirii”

Moldo și-a pierdut respectul pentru Criss, după ce l-a pus în această situație, însă, cu toate acestea, a preferat să se abțină, chiar dacă are să-i zică multe lucruri fetei.

Dezamăgirea concurentului este evidentă, mai ales pentru că, în ciuda tuturor eforturilor sale, relația nu a evoluat așa cum spera.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

„Asta mă frustrează așa mult.

Când ești băiat bun... Asta am realizat aici, de aia zic că sunt luat de fraier. Am fost băiat bun și aici am fost luat de fraier?(...) Mi-era dragă fata, voiam să fiu lângă ea”, a spus Moldo.

Citește și: Criss a pus pe jar toată casa! Ce decizie a luat concurenta din Casa iubirii în privința lui Moldo? Robi a răbufnit și a pus-o la zid

Kiprianos, la rândul său, l-a încurajat pe Moldo să nu-și piardă încrederea în sine și i-a spus că nu este vina lui pentru că tânăra a decis să dea înapoi: „Tu nu ai greșit cu nimic, ți-ai arătat interesul, ai făcut gesturi, uite, i-ai adus flori, chestii și ea, după, ce face?(...) Dai importanță unui om care nu apreciază nimic din ce ai făcut pentru el”.

În timpul acestor discuții din „Casa iubirii”, Denis și Teodora au speculat că motivul pentru care Criss s-a îndepărtat de Moldo ar putea consta în faptul că fetei a început să-i placă de altcineva.