Moldo pare s-o uite pe Virginia, întrucât se apropie de Teodora! Chiar dacă Virginia tace, Rebecca va reacționa dur. Aflați ce se va întâmpla în „Casa iubirii” în ediția de vineri, 9 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita

Moldo își îndreaptă atenția asupra Teodorei

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de vineri, 9 august, din „Casa iubirii”, Moldo se va reorienta rapid după încheierea cunoașterii cu Virginia, întrucât își va îndrepta atenția către Teodora.

Deși Virginia nu va comenta acțiunile lui Moldo, Rebecca, prietena ei, nu va trece cu vederea gestul lui și îi va atrage atenția. Teodora va asista, și ea, la discuție, însă nu pentru mult timp, întrucât nu îi place să fie în centrul controverselor.

Ce îi va spune Rebecca lui Moldo, când va vedea că se apropie de Teodora

În timpul transmisiunii video dintre casa fetelor și casa băieților, Rebecca va încerca să-l înțepe pe Moldo pentru apropierea lui rapidă de Teodora și îi va spune, în mod ironic: „Te-ai îndrăgostit la prima vedere, Moldo?”.

Concurentul îi va explica, însă, că: „Nu a fost vorba de îndrăgostit, dar mă simt bine în preajma ei, sunt mult mai natural”. Teodora va afirma, de asemenea, că și ea se simte la fel în compania lui.

Ulterior, Moldo va face o comparație între ea și Virginia, cu care a încheiat cunoașterea din cauză că nu au putut să se deschidă foarte mult unul față de celălalt: „De ce cu Virginia nu pot să mă deschid? Uite că am avut cu fata asta în două zile niște conversații și mă simt mult mai în largul meu”.

Citește și: Virginia și Moldo au încheiat cunoașterea! Andreea Mantea crede că totul ar fi pornit de la Teodora. Care este, de fapt, adevăratul motiv al separării

Rebecca, însă, nu va lăsa garda jos: „Tu, care păreai foarte interesat de Virginia, și toată lumea a sărit pe Virginia, uite că ai ajuns să fii interesat de altă fată, la distanță de o zi.

Foarte urât! Să nu mai săriți la concluzii!”.

Mai apoi, Moldo va veni în casa fetelor, unde Rebecca va continua discuția aprinsă: „Mi se pare că situația care s-a creat a fost puțin incorectă față de Virginia”.

Cum va reacționa Teodora când va vedea că Rebecca îl atacă pe Moldo

În acel moment Teodora va ieși în grădină, întrucât nu va mai suporta să fie în centrul controverselor precum că ar fi intervenit între Virginia și Moldo.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Francesca: „Eu nu înțeleg tu de ce nu zici nimic”.

Teodora: „Ce pot să zic?”.

Între timp, Moldo îi va spune Rebeccăi: „Toată lumea spunea de Virginia că face mai puțini pași”. Apoi se va duce în grădină, pentru a vedea ce face Teodora.

Moldo: „Cum te simți?”.

Teodora: „Nu prea bine, iar sunt băgată în subiecte din astea, în trio-uri. Nu-mi place situația”.

Citește și: Moldo renunță la Virginia pentru Teodora?! „Parcă îmi inspiră mai mult ea” Sfatul lui Bogdan îl pune pe gânduri pe concurent

Ulterior, în casa băieților va apărea un buchet cu flori, iar aceștia vor trebui să aleagă cine îl va oferi unei fete în camera roșie. Deși Robert îl va găsi și va dori să i-l ofere lui Giuly, ceilalți concurenți vor vrea să-l ia Moldo, pentru a vedea dacă i-l va oferi Virginiei sau Teodorei.

Urmăriți în materialul video de mai jos ce se va întâmpla vineri, 9 august, în „Casa iubirii”: