Moldo renunță la Virginia pentru Teodora?! „Parcă îmi inspiră mai mult ea” Sfatul lui Bogdan îl pune pe gânduri pe concurent

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 aug 2024, 13:32

Moldo și Virginia sunt într-o cunoaștere, însă situația dintre ei nu este tocmai una roz. Concurentul a dezvăluit că nu reușește să se apropie de Virginia așa cum și-ar fi dorit și nu înțelege care e motivul.

Într-o discuție amicală, Bogdan îl sfătuiește pe Moldo să își îndrepte atenția spre Teodora, mai ales dacă și ea este interesată, deoarece nu înseamnă că, atât timp cât este într-o cunoaștere cu Virginia, ea este sufletul lui pereche. 

Citește și: Virginia va lua o decizie radicală în privința lui Moldo! „Nu e chestia aia!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 7 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Moldo mărturisește că nu reușește nicicum să o citească pe Virginia

Moldo mărturisește că are unele bariere în cunoașterea cu Virginia și nu înțelege de ce nu se poate deschide mai mult în fața ei. 

Bogdan: Crezi că nu vrea să se deschidă din prima?

Moldo: Ori așa e felul ei, ori încearcă să se închidă, habar n-am.

Dar nu-mi exprimă foarte multe.

Bogdan: Tu știi ce alegere vrei să faci. Ar fi păcat, dacă o vezi pe Teodora interesată de tine și ești și tu de ea, ar fi păcat să o pierzi.

Bogdan îl sfătuiește pe Moldo să se îndrepte spre Teodora, ca nu cumva să o piardă

Bogdan o aduce în discuție pe Teodora și îl sfătuiește pe Moldo să își îndrepte atenția și spre ea, căci cine știe, poate se înfiripă ceva frumos. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Mihaela Homa, declarație surprinzătoare de dragoste pe rețelele sociale: „Las totul, să fug cu tine-n lume. N-am întâlnit așa conexiune”

Bogdan: În schimb Teodora ți se pare că emană.

Moldo: Parcă îmi inspiră mai mult ea. Virginia nu-mi transmite, nu știu.

Moldo: Nu e vorba de câștig sau de pierdut, că sună urât așa.

Bogdan: Nu, dar nu știi niciodată ce se poate înfiripa. Eu înțeleg că ești în cunoaștere cu Virginia, dar nu înseamnă că e sufletul tău pereche.

Moldo: Da, logic, dar astea oricum le vezi pe parcurs.

Bogdan: Poate nu e persoana potrivită. 

Urmăriți întregul material în videoclipul de mai jos: