Moldo și-a luat inima în dinți și a sărutat-o pe Teodora. Concurenta a rămas impresionată: "Ești dulce rău de tot!"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 aug 2024, 18:55

Moldo și Teodora s-au sărutat în Camera Roșie. Toți concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut imaginile cu ei.

Luni, 26 august, telespectatorii Kanal D au avut parte de o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii. Concurenții au avut parte de multe momente de tensiune, dar și de tandrețe. Iată ce s-a întâmplat în ediția de astăzi, între Teodora și Moldo, în Camera Roșie. 

Citește și: Cine este favoritul săptămânii în Casa Iubirii! Andreea Mantea a făcut anunțul: „Nu m-am așteptat deloc”

Moldo și Teodora s-au sărutat!

În ediția de astăzi, Teodora și Moldo s-au apropiat din ce în ce mai mult și și-au dat frâu liber sentimentelor. Acest lucru l-au dovedit chiar la întâlnirea lor din Camera Roșie, unde au petrecut niște momente cu adevărat tandre.

În ediția de luni, 26 august, Moldo a surprins-o pe Teodora cu un cadou superb. Tânărul i-a luat o brățară, iar bruneta a rămas profund impresionată.

Moldo: "Îmi bate inima... zici că te cer de nevastă! Te-am chemat pentru că voiam să-ți mulțumesc că m-ai făcut să mă simt bine în ultimele zile și pentru că m-ai făcut să mă deschid mai mult, ți-am cumpărat ceva. Ți-am cumpărat ceva din suflet și m-aș bucura să-ți placă."

Cuprinși de emoții, Teodora și Moldo s-au sărutat pentru prima dată în Camera Roșie, iar fetele și băieții au rămas surprinși când au văzut imaginile cu cei doi tineri.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Citește și: Motivul pentru care Teodora l-a salvat, de fapt, pe Antoni de la eliminare! Concurenții sunt de părere că bruneta ar fi putut să se răzbune: „Aveai cea mai bună ocazie”

Teodora a rămas extrem de impresionată de gestul lui Moldo și i-a mărturisit că este "dulce rău de tot."

Pentru a vedea cum a decurs întâlnirea dintre cei doi și ce au mai discutat cei doi concurenți în camera Roșie, urmăriți materialul video de mai jos.