Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Autor: Diana Ghita

Moldo și Rebecca au fost trimiși la piscină

Sursa: Captură KANAL D

Moldo și Rebecca au fost trimiși într-un mic date, la piscina interioară din „Casa iubirii”, acolo unde s-au distrat pe cinste, deși, la început, au fost timizi și retrași.

Înainte de a intra în piscină, Rebecca și Moldo au stat pe canapea, la distanță unul de celălalt, unde bruneta, sfioasă, nu a făcut prea mult contact vizual cu tânărul. Însă Andreea Mantea le-a dat un mic imbold.

Cum a decurs date-ul la piscină dintre Moldo și Rebecca

Pentru a destinde atmosfera și a-i face să intre în piscină, prezentatoarea de la „Casa iubirii” le-a spus celor doi concurenți, în glumă, că le va oferi un premiu în bani dacă vor intra în apă în mai puțin de 30

de secunde. 

Moldo și Rebecca au luat-o în serios pe Andreea Mantea, așa că și-au scos rapid lavalierele și au intrat în piscină, însă, ulterior, moderatoarea le-a spus că vor primi niște bani falși, cu care Rebecca a încercat să-l „mituiască”, anterior, pe Maluma.

Citește și: Legătura dintre Criss și Antoni, din „Casa Iubirii”! Cei doi concurenți s-au cunoscut înainte. Cum a reacționat Rebecca: „E vinovat”

Cei doi au părut puțin dezamăgiți, însă și-au descrețit rapid frunțile, întrucât au început să se joace volei în piscină, pe provocări. Concurenții de la „Casa iubirii” au părut să se distreze la micul lor date organizat în platou, iar aceștia au fost priviți, prin conexiune video, de colegii lor.

Urmăriți momentul în materialul video de mai jos: 

Cum a reacționat Antoni când i-a văzut pe Moldo și Rebecca în piscină

În mod surprinzător, Antoni, fostul iubit al Rebeccăi, nu a fost deranjat de contextul în care se afla aceasta cu Moldo, ba chiar s-a amuzat și i-a părut bine pentru ea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Andreea Mantea a vrut, totuși, să se asigure că tânărul nu a fost afectat în niciun fel de imaginile cu cei doi, așa că l-a întrebat: „Te deranjează imaginile pe care le-ai văzut mai devreme?”.

Antoni: „Sub nicio formă”

Andreea Mantea: „Sigur?”

Antoni: „100%, doamna Andreea”.

Citește și: Moldo și Teodora se decid să pună capăt cunoașterii: „Simt că ne-am răcit” Concurentul bănuiește că Teodora îl simpatizează pe Robi

După ce au văzut o parte din date-ul la piscină al Rebeccăi și al lui Moldo, mai mulți concurenți s-au arătat dornici de o astfel de activitate, printre aceștia s-au numărat Gagea și Robi. Gagea, chiar dacă în ediția anterioară a mărturisit că s-a răcit de Alexandra, a spus că își dorește să meargă cu ea la piscină.

Robi, la rândul său, ar fi vrut să meargă cu Teodora la un astfel de date, întrucât și ea se arătase dornică, mai devreme. Însă, ulterior, tânăra s-a răzgândit, iar Robi a bătut, și el, în retragere și a spus că ar vrea să meargă cu altcineva la piscină.