Moldo și Teodora se decid să pună capăt cunoașterii: „Simt că ne-am răcit” Concurentul bănuiește că Teodora îl simpatizează pe Robi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 sep 2024, 17:34

Teodora și Moldo nu mai știu ce să spună după toate discuțiile care i-au țintit

Sursa: Kanal D

Teodora și Moldo nu mai știu ce să spună după toate discuțiile care i-au țintit, însă cel care face primul pas și cel decisiv este Moldo.

Teodora și Moldo au o discuție în grădină referitoare la relația lor de până acum. Dacă la început totul părea să decurgă perfect natural între aceștia, mai multe schimbări s-au produs în ultimele zile, ceea ce a dus la o răcire între cei doi.

Citește și: Robi îi va fura un pupic Teodorei!? Aflați cum va reacționa Moldo și ce se va întâmpla marți, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Teodora pufnește în râs când îl aude pe Moldo vorbind despre răcirea dintre ei

Moldo încearcă să poarte o discuție serioasă cu Teodora, însă aceasta nu pare să îl asculte și pufnește în râs. În cele din urmă, la insistențele lui Moldo, Teodora îl ascultă și cade de acord cu acesta în ceea ce privește „răcirea” care s-a produs în relația lor.

Moldo: Nu mi-a sărit nimeni în cap.

Vreau să vorbim strict de ce simt, ce simți tu.

Teodora: Eu nu știu ce să spun.

Moldo: E clar că ne-am răcit. De ce râzi?

Teodora: Gata, zi.

Moldo: Nu mai suntem cum eram la început.

Fii și tu mai serioasă, de ce râzi? Se simte o energie între noi, dar nu știu ce îți dorești tu și ce vrei să facem.

Teodora: Eu n-am spus că nu-mi place de tine. Sinceră să fiu, niciun tipar de aici nu l-am avut înainte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Moldo: Tu ai zis că n-ai mai avut genul meu de tipar și că ai avut mai mult spre tiparul lui Robi. Poate noi nu rezonăm. Eu simt că nu pot fi aici așa cum mă cunosc pe mine.

Cred că la un moment dat ne-am stins amândoi. Simt că suntem reci, dar nu în sensul că nu ne înțelegem.

Moldo bănuiește că Teodora îl simpatizează pe Robi

Spre finalul discuției, Moldo pare că se scuză în fața acesteia și își caută motive pentru care nu a putut fi pe placul ei. Timiditatea și calmul ar fi câteva dintre acestea. Teodora însă îl asigură că nu a mărturisit niciodată că nu i-a plăcut de el.

Moldo bănuiește că Robi ar fi mai degrabă tiparul de bărbat pe care Teodora îl preferă, însă concurenta nu dă curs afirmațiilor sale.

Moldo: Eu sunt prea liniștit pentru emisiunea asta. Poate gândesc prea în avans. Uite, cum e Robi, eu n-aș putea fi așa.

Teodora: Dacă ție îți place, nu e nimic de reproșat. N-am zis că-mi place Robi. Cam așa a sunat.

Moldo: Am zis doar că ai avut tiparul lui.. În fine, atât timp cât eu nu văd că rezonăm în sensul ăsta, nu vreau să ne ținem pe loc.

Întregul material îl puteți urmări mai jos:

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.