Moment amuzant! Ce a patit un reporter "Asta-i Romania" in timpul unei filmari

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 16:25

Viata de reporter are si momente amuzante. Sau chiar iesite din comun. Nu de putine ori munca de teren te pune fata in fata cu personaje care de care mai "spontane".

Romani autentici si sinceri. Laura Vasiliu, unul dintre reporterii emisiunii a primit din partea unui necunoscut o declaratie de dragoste cum rar intalnesti. Cu gaini si oua de tara. De la o simpla intrebare, unui domn din Piata Progresul din Capitala i s-au aprins calcaiele intr-o secunda dupa intervievatoare.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/poz2-aa6ece2721daecabf8b21c3154a99983.jpgSi cum omul nostru s-a gandit ca dragostea trece mai intai prin stomac, i-a oferit reporterului emisiunii" Asta-i Romania" chiar si gaina pe care o avea la vanzare, in schimbul unei imbratisari.
Precupetul avea in arsenal lucruri menite sa cucereasca orice domnisoara: de la oua proaspete de tara si zambile colorate pana la vorbe atent alese.

Insa… surpriza! Un alt domn de la salubritate i-a luat-o inainte si i-a daruit reporterului nostrum un buchet de flori. Si ca sa nu se lase mai prejos… precupetul a sarit direct la atac: cu gaina sub brat, a imbratisat reporterul… mai mult cu forta! Cu greu a reusit Laura sa se desprinda din bratele admiratorului sau.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ghi-d4c92274adf9abe7686a8e2240a61d83.jpg
Nu ratati emisiunea" Asta-i Romania" prezentata de Mihai Ghita, in fiecare sambata, de la ora 19:45 la Kanal D!

Sursa: Evenimentul TV