Moment crucial la Survivor Romania 2021. Urmeaza o noua etapa a competitiei! Daniel Pavel a facut anuntul! Ce se va intampla de saptamana viitoare?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 iun 2021, 00:53
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania Foto(4)
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania
Sursa: Captură KANAL D

In aceasta seara, la finalul Consiliului de Eliminare, Daniel Pavel a facut anuntul mult asteptat de toti concurentii ramasi in competitia Survivor Romania!

Inainte de a incheia Consiliul de Eliminare din aceasta seara, Daniel Pavel, a facut un anunt extrem de important, mult asteptat de catre toti concurentii si de public.
Prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021 a dezvaluit detalii despre momentul crucial ce urmeaza sa se intample de saptamana viitoare in competitie. Faimosiii si Razboinicii ramasi la Survivor Romania 2021 ajung intr-o noua etapa, cea a jocurilor individuale, care vor incepe chiar din saptamana urmatoare.

O noua etapa care schimba complet dinamica, strategiile si evolutia pe mai departe a competitiei Survivor Romania din acest moment.

Daniel Pavel a facut un anunt important pentru concurentii de la Survivor Romania 2021!

Dupa momentul emotionant si lacrimogen in care Faimosul Sebastian Chitosca a parasit competitia Survivor Romania 2021, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel si-a tinut promisiunea facuta la inceputul serii si a facut un anunt extrem de important pentru toti concurentii ramasi in concurs.

Dupa cateva clipe de suspans, Daniel Pavel i-a anuntat pe Faimosi Razboinici faptul ca vor trece impreuna intr-o noua etapa si cea mai importanta a competitiei, aceea a jocurilor individuale. Etapa la care au visat neincetat toti concurentii inca de cand au intrat in concurs, in Republica Dominicana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ati ramas sase supravietuitori, doi in echipa Faimosilor si patru in echipa Razboinicilor! Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius si Andrei sunt in masura sa va spun ca de saptamana viitoate trecem la individuale! Veti avea jocurile individuale! Si de acum incolo de saptamana viitoare fiecare dintre voi, cei sase ramasi acum, trage pentru el, pentru ceea ce inseamna ramanerea in aceasta competitie, din punct de vedere fizic, psihic si mental!",

a subliniat Daniel Pavel.

Citeste si: Final incredibil la Survivor Romania in meciul cu Grecia! Ei au castigat recompensa fabuloasa! Ce echipa va merge la petrecere!

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA- 27 iunie 2021. ELIMINARE in lacrimi la Survivor Romania. CINE a parasit competitia dintre Elena Marin si Sebastian Chitosca?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.