Moment emotionant: Vladimir Draghia a donat banii pe care i-a castigat la EXATLON!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 iun 2018, 10:24

Moment emotionant joi seara la WOWbiz!

Vladimir Draghia, castigatorul EXATLON a primit marele premiu de 100.000 de euro din partea Kanal D, in aplauzele tuturor! Asa cum a promis Vladimir a donat banii Fundatiei Magic Camp, pentru ajutorarea copiilor bolnavi.

"Vladimir este prietenul copiilor nostri de mai multi ani. Nu doar prin gestul de acum s-a alaturat echipei Magic Camp; de-a lungul anilor el a tot fost in diverse competitii pentru a aduna bani pentru noi, a petrecut timp cu copiii nostri in tabara, copii pentru care aceasta tabara poate a fost prima din viata lor.

"Vladimir a fost un exemplu pentru ei si de fiecare data el se ducea in apa sa inoate cu ei, era in mijlocul lor, este prietenul lor!", a declarat Florenta Ilie, reprezentanta Magic Camp.

"In curand portile taberei noastre se vor deschide pentru 250 de copii.

Incercam fiecare sa facem viata mai buna pentru acesti copii care practic isi pierd copilaria prin spitale. Unii dintre ei isi petrec mai mult de jumatate de viata prin spitale la tratamente, la perfuzii.

"Uita sa se mai joace si atunci aceste tabere au acest scop: de a-i ajuta sa treaca peste aceasta trauma, sa nu vorbim despre perfuzii si tratament si sa ne jucam la greu, asa cum si Vladimir o face cand vine in tabara la noi.

"Premiul acesta ne va ajuta sa aducem si mai multi copii in tabara, sa le facem si mai multe surprize an de an si sa le facem o viata mai buna", a mai spus Florenta Ilie.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.