Moment extrem de tensionat in Gala „Bravo, ai stil!”: Petronela si Andreea, propuse pentru eliminare! Uite cine a parasit competitia

Autor: B.M.
Actualizat: 06 mai 2017, 22:53

In Gala din aceasta seara Andreea si Petronela au fost propuse pentru eliminare.

Momentul aflarii votului a fost unul extrem de tensionat, ambele concurente avand mari emotii. Cea care a parasit competitia a fost Petronela, care a strans 10.9% din voturi, in timp ce Andreea a adunat 19.7% din voturi.

„Vreau sa va multumesc pentru experienta pe care am avut-o aici, in acest platou. Am invatat foarte multe lcururi pe care o sa mi le aduc aminte pe parcursul vietii, o sa va pomenesc.

Mai vreau sa spun ca, iata, vi s-a indeplinit un vis, iar visul meu mai are timp sa se implineasca”, a declarat Petronela, dupa aflarea rezultatului.

Razvan Ciobanu a tinut sa intervina si sa faca o serie de clarificari.

„Petronela, noi nu am avut un vis sa fii tu eliminata! Mi-am dorit doar ca votul telespectatorilor din seara aceasta sa ne ajute sa pastram un echilibru si sa faca dreptate”.

Vedeti intreg momentul aici.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.