Moment halucinant la "Roata Norocului"! In pedeapsa primita, scria sa se imbrace cu pijamaua Anei Maria Barnoschi. Au murit de ras cand l-au vazut venind de la garderoba asa!

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:23

Un bancher a avut serios de furca la emisiunea "Roata Norocului" de la Kanal D.

Barbatul, concurent la show-ul de divertisment, nu a avut incotro si a fost nevoit sa execute o pedeapsa super haioasa: a fost pus sa imbrace pijamaua cu Mickey Mouse a Anei Maria Barnoschi. Nu vreti sa stiti cum a putut sa arate ditamai bancherul in pijamaua XS a coprezentatoarei lui Bursucu' si in ce hal s-au amuzat cei prezenti in platoul emisiunii.

Andrei Duban, vedeta editiei, nu a rezistat, chiar, si a facut o poanta tare: "Acum, cand te vad asa, toti creditorii se simt razbunati".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Urmareste materialul video urmator:

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.