MOMENT INCENDIAR de sexy la "Roata Norocului" in aceasta seara! O concurenta vrea sa o dezbrace pe Ana Maria, asistenta lui Varciu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:09

Ana Maria s-a lasat pipaita si dezbracata de camasa de catre Stefania, o concurenta de la "Roata Norocului."

 Stefania, unul din concurentii de la" Roata Norocului" a primit o pedeapsa care i-a aprins imagina lui Varciu care abia astepta un asemenea moment. Aceasta a fost pedepsita sa ii deschida nasturii de la camasa Anei Maria, asistenta lui Varciu,cu ajutorul gurii.

Cele doua fete s-au apropiat una de alta, s-au pipait, iar Stefania a incercat pe toata durata pedepsei sa o dezbrace pe Ana Maria, insa nici in ruptul capului nu a reusit.

Liviu, care se astepta la un moment cel putin incendiar, nu s-a ales decat cu imaginatia ceva mai bogata. Urmareste in aceasta seara intreagul episod in care Stefania primeste aceasta pedeapsa incendiara si vezi REACTIA lui Liviu, de la ora 20:00, la "Roata Norocului", numai la Kanal D!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”