Moment inedit in casa "Puterea dragostei"! Adrian a cerut-o in casatorie pe Raluca! Iata ce surpriza frumoasa i-a pregatit in cel mai mic detaliu! Toti concurentii au fost impresionati pana la lacrimi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2019, 15:29

Adrian a decis sa o ceara de sotie pe Raluca, demonstrandu-i astfel cat de mult o iubeste.

Provocati de Andreea Mantea sa isi testeze din nou puterea dragostei, concurentii care formeaza deja un cuplu au decis sa lupte pentru premiul pe care il va putea castiga cuplul ce se dovedeste a fi cel mai solid in acest moment in casa "Puterea dragostei". Concurentii au fost rugati de Andreea sa scrie din nou pe tabla numele celor care formeaza deja un cuplu, pecum si a celor care intentioneaza sa formeze o pereche in competitie. 

Cei care au avut curajul sa recunoasca faptul ca sunt un cuplu sau isi doresc sa formeze unul, si-au inscris numele pe tabla, printre acestia s-au numarat: Adrian si Raluca, Roxana si Andy, Viorela si Stefan si chiar None si Andreea, Jador si Bianca, care deocamdata doar intentioneaza sa se cunoasca mai bine. 

Dintre toti concurentii insa, cei care s-au straduit cel mai mult sa isi dovedeasca iubirea au fost Roxana, pe de o parte, care i-a pregatit o surpriza culinara lui Andy, pentru a-i arata cat de mult il apreciaza, iar pe de alta

parte, Adrian, care de departe a fost cel mai dedicat dintre baieti. Acesta a pus a cale un plan in cel mai mic detaliu, pentru a o surprinde pe Raluca, iubita lui. Viizibil emotionat, Adrian a pregatit un cadru romantic pe terasa, unde a decis sa o ceara in casatorie pe Raluca in cel mai frumos mod.