Moment istoric în familia Sterp, chiar la nunta Getei. Culiță i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Ce a făcut artistul în cea mai importantă zi din viața surorii sale, în curtea mamei Geta

Author: Madalina Maftei

Moment istoric în familia Sterp

Sursa: Instagram Culita Sterp

În urmă cu o săptămână a fost nuntă mare la Hațeg, Geta Sterp și alesul inimii ei și-au unit destinele pentru totdeauna. Un moment istoric a avut parte în familia miresei, Culiță Sterp i-a pregătit o surpriză neașteptată surorii sale.

Geta Sterp și Sebi, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, s-au căsătorit civil și religios duminică, 2 octombrie. A fost nuntă mare în Țara Hațegului, veselia și voia bună au răsunat până peste coline. Culiță Sterp a ținut morțiș să-i facă surorii lui o surpriză, chiar în ziua nunții.

Culiță, surpriză de zile mari pentru Geta, în ziua nunții

Înconjurați de zeci de oameni veniți să-i sărbătorească pe Geta și pe Sebi, frații Sterp s-au strâns într-un cerc și au îmbrățișat-o pe sora lor, care de acum s-a așezat la casa ei. Culiță Sterp a ținut să-i cânte surorii sale, în cea mai importantă zi din viața ei, cântecul tradițional, care se cântă în ziua nunții, în momentul în care mireasa este aranjată de către nașă și domnișoarele de onoare, acesta poartă numele de ”Ia-ți mireasă ziua bună”. 

Copleșit de emoții, artistul, înconjurat de fratele și surorile lui, a cântat din suflet cântecul reinterpretat pentru Getuța. În tot acest timp, mama Geta nu s-a dezlipit de lângă mireasă, fiind copleșită de emoții și cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Imagini nevăzute de la nunta Getei Sterp! Motivul pentru care Iancu și Culiță au ieșit pe stradă cu bâte în mână: „Așteptăm mirele”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Geta Sterp a optat pentru o nuntă cu tradiții specifice zonei Hațegului. De asemenea, a optat și pentru un vornic, cel care a întreținut atmosfera din momentul în care a fost luat mirele de către nași și dus la mireasă.

Vornicul este cel care se ocupă de organizarea nuntașilor pe drumul de la mire, la nași, la mireasă, el anunță când începe și când se termină „sesiunea” de dans pentru că friptura este pe punctul de a intra cu torțe și mare fast în sală, el este cel care află când s-a furat mireasa iar pe vremuri

când cinstea nu era „secretă” vornicul era cel care îi lăuda pe cei care nu s-au zgârcit la bani și le arăta obrazul celor care nu s-au „pregătit” așa cum se cuvine, potrivit alba24.ro.

Ei bine, la nunta Getei Sterp, vornicul a fost cel care s-a ocupat de căutarea miresei, pentru a o aduce la mire. Culiță și Iancu, ca doi crai, nu l-au lăsat prea ușor să ajungă la sora lor, ba chiar i-a cerut socoteală.

Citeste si: Soțul Getuței Sterp provine dintr-o familie înstărită. Cum arată casa în care a locuit Sebastian Craciunescu până să se însoare și cine sunt părinții lui