Moment istoric la Survivor Romania! Primele imagini de la petrecerea de unificare si transformarea uimitoare a Faimosilor si Razboinicilor

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 07:10
Ce s-a intamplat la petrecerea de unificare a echipelor la Survivor Romania

Odata cu anuntul unificarii echipelor, a avut loc si cea mai rasunatoare petrecere la care concurentii au luat parte ca in vremurile bune acasa.

Daniel Pavel a anuntat in urma cu cateva zile unificarea echipelor la Survivor Romania 2021, competitia fiind pe ultima suta de metri, iar cu aceasta ocazie concurentii au avut parte de un moment memorabil prezentandu-se fata in fata imbracati ca in vremurile bune cand erau acasa si se bucurau de tot comfortul si unii de luxul in care au fost obisnuiti.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Schimbare radicala a concurentilor la cel mai tare party de unificare a echipelor

Citeste si: Laura si Sorin Puscasu, la un pas de despartire inainte de Survivor Romania. Ce s-a intamplat intre cei doi? Iubita fostului Razboinic a spus totul

Vorbim despre o suită de evenimente care vă privesc direct. Urmează momentul unificării la "Survivor România", sezonul al doilea. O etapă nouă pentru voi, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză.

Jocuri care o să vă stimuleze diferit. După care veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți de mult timp. Veți face duș, vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suită de îngrijire corporală. Pentru fete - veți avea ocazia să vă pregătiți într-un mod diferit, să vă faceți părul, să vă machiați. Baieți, și voi veți avea ocazia de să vă aranjați părul, barbă. După această pregătire, vă veți îmbrăcă în haine frumoase și veți începe seară cu un "Cocktail Party", unde veți avea ocazia să socializați ambele echipe. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, concurentii vor avea parte de o experienta de neuitat, insa de neuitat au fost si aparitiile concurentilor, mai ales concurentele care i-au lasat cu gura cascata pe barbatii de la Survivor Romania. Cele care au facut ravagii printre coompetitorii de sex masculin

au fost Maria Chitu si Raluca Dumitru. Nu mai vorbim de Elena Marin sau Adelina Damian care au fost mai sexy ca niciodata.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Noi aliante, noi strategii odata cu unificarea echipelor

Citeste si: Sorin Puscasu a fost sunat in direct de catre Jador: "Dacă nici eu nu te suport, dar oamenii..." Dialog de senzatie intre cei doi fosti adversari!

Insa, de un lucru nu au uitat competitorii de la Survivor Romania 2021 si anume faptul ca incep noi strategii si aliante care deja au pornit la cale inca din seara petrecerilor. Faimosii si Razboinicii au avut ocazia sa interactioneze mai mult ca niciodata si deja fostele bisericute au migrat spre unele noi! Cum s-a desfasurat intreaga seara de neuitat si ce au pus concurentii la cale, aflati maine seara de la ora 20:00 in competita istorica care a revolutionat lumea reality-show-urilor.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.