MOMENT TENSIONAT la KIDSNG! Mama unui concurent s-a DEZLANTUIT dupa ce fiul ei nu a trecut in etapa urmatoare: "O sa mai pun pe cineva care chiar cunoaste muzica sa..."

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:36

Revoltata ca fiul ei, Adelin, in varsta de 7 ani, nu a trecut in etapa urmatoare, mama lui si-a manifestat nemultumirea fata de jurizarea celor trei vedete.

Adelin, micutul care a cantat "O sole mio" nu a trecut in etapa urmatoare a show-ului KIDSING. Initial, baietelul a crezut ca juratii l-au trecut mai departe si a inceput sa sara in bratele mamei sale de bucurie, insa cand Dan Bordeianu i-a explicat ca nu este vorba despre ce se astepta el, Adelin a inceput sa planga.

Mama baietelului a fost la fel de surprinsa ca si fiul ei cand a aflat ca votul nu a fost favorabil si a reactionat: Chiar nu stiu ce s-a intamplat, el chiar a cantat bine din punctul meu de vedere

si cand o sa se dea emisiunea, o sa merg sa mai pun pe cineva care chiar cunoaste muzica...nu spun ca dansii nu cunsoc muzica, insa nu mi s-a explicat clar motivul pentru care a fost depunctat... Vezi si REACTIA juriului la comentariul mamei lui Adelin in video de mai jos! ##VIDEO122842##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.