Momente amuzante: Emil Boc, "atacat" cu un teanc de bani de un tanar! Cum a reactionat primarul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Momente amuzante cu fostul premier Emil Boc! Un tanar l-a atacat cu un teanc de bani chiar cand se afla pe scena. Iar primarul Clujului a avut prezenta de spirit si o reactie pe masura!

Cand esti politician, aproape orice ti se poate intampla. Fostul premier Emil Boc a trecut printr-o situatie amuzanta, pe cand tinea un discurs. Un tanar cu o caciula de clovn pe cap a urcat pe scena si a inceput sa arunce cu bani in primarul Clujului.

Edilul nu s-a pierdut cu firea. In hohotele de ras ale publicului, Emil Boc a avut o reactie colosala, semn ca stie sa tina la glume: "Oricum, niste bani la bugetul local sunt bineveniti! Multumesc tare mult!".



Ba chiar, a intrat in jocul tanarului si s-a apucat sa stranga banii de pe jos. Vorba-ceea: si bugetul orasului Cluj Napoca are nevoie de mai multi bani.

Totul s-a petrecut la ceremonia de lansare a programului prin care orasul isi propune sa devina Capitala Europeana a Tineretului. Tanarul a urcat pe scena fix cand edilul vorbea de minifusta doamnelor.

Tanarul care i-a facut farsa lui Emil Boc este cunoscut, in judet, pentru glumele pe care le posteaza pe internet.
Cea mai recenta isprava a lui a adunat zeci de mii de vizualizari. Deghizat in preot, tanarul a vrut sa vada daca poate primi favoruri trupesti, contra-cost.
##VIDEO128822##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Episodul 31 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 8 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.