Momente cumplite pentru Adriana Simionescu! Ce a pățit fiica lui Adrian Minune: „Nu am greșit cu nimic”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 iul 2022, 16:48

Momente cumplite pentru Adriana Simionescu

Sursa: Instagram: adrianasimionescu

Să fii copilul unor părinți faimoși nu este deloc simplu, iar Adriana Simionescu știe foarte bine acest lucru. Fiica lui Adrian Minune a povestit despre momentele deloc plăcute prin care a trecut atunci când era mai mică.

Adriana Simionescu se numără și ea printre copiii faimoși care au fost victime ale bullying-ului. Din nefericire, tocmai statutul tatălui său a fost cel care i-a creat probleme, dar și faptul că este o persoană de etnie. Aceasta a avut parte de comentarii răutăcioase chiar și din partea colegilor de clasă care nu i-au făcut anii de școală foarte plăcuți.

„Da, mulți m-au șicanat.

O grămadă, chiar clase întregi, dar asta m-a format. Nu mă interesează părerea oamenilor răi, deși oameni foarte răi nu există până la capăt, fiecare are și ceva bun. Mă refer la acei oameni care sunt lipsiți de empatie.

Mulți colegi de școală mă șicanau, pentru că sunt fiica lui Minune, dar și pentru că sunt țigancă. Da, sunt. Erau copii care auzeau pe la părinți discuții și înțelegeau lucrurile greșit.

Copiii aceia vin, însă, acum la cluburi de manele, ascultă trapanele. Copiii aceia și-au dat seama că eu nu am greșit cu nimic”
, a spus aceasta pentru ego.ro, conform spynews.ro.

Citeste si: Karmen, fiica lui Adrian Minune, implicată într-un accident rutier: "Toată bara din față e distrusă"

Mai mult decât atât, Adriana a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei.

Deși a plecat de acasă, Adriana susține că tatăl ei este lângă ea ori de câte ori este nevoie, inclusiv financiar și niciodată nu a refuzat să o ajute din acest punct de vedere.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Adriana Simionescu se declară fericită în relația cu iubitul ei

Adriana Simionescu  a mai făcut un pas important în viața ei, atunci când a fost cerută în căsătorie. Aceasta recunoaște că, așa cum se întâmplă în fiecare relație, mai există și certuri, dar lucrurile între ea și logodnicul ei merg cât se poate de bine.

„Exact așa cum e ea, e perfectă. Cred că nu există relație fără certuri, fără șicanări, împungerile astea, care eu cred că sunt tot din dragoste.

Mi-au scris o grămadă de fete pe Instagram că de ce am zis eu că nu există la mine despărțire și că eu sunt obișnuită să repar, nu să arunc.

Citeste si: Adriana Simionescu, fata cea mică a celebrului Adrian Minune, și-a ANULAT nunta! Declarații în exclusivitate:"Și n-am avut cum să trecem peste chestia asta"

Mă refer la faptul că eu cred, într-adevăr, că doi oameni, dacă se iubesc, se pot înțelege asupra unor certuri.

Dar vă repet, fetelor: dacă, între timp, omul ăla se schimbă, da, te desparți, că doar nu stai acolo să suferi o viață întreagă, dacă tu nu ești fericită. De asta și zic, înainte să ajungi la altar, trebuie să te asiguri că persoana aia este pentru tine. Asta cred eu, pentru mine”, a spus fiica lui Adrian Minune, potrivit spynews.ro.