Momente cumplite pentru Bogdan Vlădău în Peru! Artistul a fost mușcat de un scorpion: ,,Localnicii de acolo i-au taiat coada cu o sabie și l-au pus pe locul unde m-a muscat”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 feb 2023, 15:00

Bogdan Vlădău a fost mușcat de un scorpion în Peru. Cum a reușit artistul să rezolve situația 

Sursa: Instagram

Bogdan Vlădău este pasionat și orientat pe partea dezvoltării spirituale. De curând, acesta a fost în Peru, într-o călătorie de regăsire interioară.

Călătoria inițiatică nu a fost lipsită de peripeții, Bogdan Vlădău a avut parte de o experiență bizară, în timpul unor activități pe care le avea a fost mușcat de un scorpion. Ceea ce a trăit artistul este demn de un film și a povestit totul în cadrul emisiunii ”Teo show”.

Bogdan Vlădău a fost mușcat de un scorpion în Peru. Cum a reușit artistul să rezolve situația 

Recent, Bogdan a fost în Peru, într-o călătorie de redescoperire, însă liniștea sa a fost tulburată de un scorpion care l-a înțepat în deget. Experienta pe care a trăit-o a fost una surprinzătoare chiar și pentru el atunci când localnicii au scos o sabie și au tăiat scorpionul și l-au pus pe locul unde l-a mușcat.

Acesta a povestit totul, cu lux de amănunte, la Teo Show, unde a fost invitat să vorbească despre ultima s-a experiență pe meleaguri străine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Claudia Puican s-a filmat plângând: „Bineînțeles că am început să plâng”. Ce a făcut-o pe soția lui Armin Nicoară să izbucnească în lacrimi

”Cred că mi-am făcut-o cu mâna mea. Am strâns niște frunze cu care se face un instrument, e ca un mănunchi de frunze, care se usucă și sună într-un fel, dacă dai din el.

Nu m-am uitat ce e în frunzele alea, pur și simplu luam frunze și legam împreună, la un moment dat, am pus mâna printre frunzele alea și am simțit că mă arde degetul efectiv și am zis băi asta e o senzație pe care n-am mai trăit-o, ia să văd ce m-a mușcat, că sigur m-a mușcat ceva, și era un scorpion cam așa (n.r arată mărimea lui). Primul lucru a fost să iau păhărelul în care țineam lumânările și să i-l pun în cap, să-l blochez pe loc...I-a
tăiat coada, l-a pus în mână, la secționat în două și l-a făcut piure de cartofi, așa cu mâna și mi l-a pus fix pe locul unde m-a mușcat”,
a dezvăluit Bogdan Vlădău despre experiența s-a în Peru.

Citește și: EXCLUSIV| Ritualul de la care Teo Trandafir nu se abate. Nu intră niciodată în emisie fără să facă asta