Momente cumplite pentru Catalin Botezatu! Creatorul de moda a trecut printr-o experienta traumatizanta: o amenintare cu bomba

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Pe aeroportul din Bologna, unde trebuia sa aterizeze Botezatu, exista o amenintare cu bomba.

"Nu e usor sa auzi 'Bomba!' pe un aeroport  si ca nu poti ateriza, a marturisit Catalin Botezatu, imediat dupa incident.

Totul s-a intamplat chiar inainte de a a ajunge in Italia. Pasagerii zborului in care se afla au fost anuntati ca exista o amenitare cu bomba pe aeroportul din Bologna. Au urmat minute de asteptare cu sufletul la gura. Dar angajatii companiei aeriene au avut grija ca totul sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta.

"Au avut grija sa ne linisteasca, sa ne spuna ca  in curand se va gasi o solutie, ori vom ateriza intr-un aeroprt apropiat Bologniei ori  vom sta in aer ceea ce s-a si intamplat", a declarat Catalin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana la urma, avionul a aterizat

in siguranta si toti pasagerii, inclusiv Catalin Botezatu, au ajuns cu bine la destinatie. Catalin Botezatu era asteptat de importanti oameni de afaceri  pe vestita faleza din Riccione.

##VIDEO140557##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.