Momente cumplite pentru zeci de turisti blocati la inaltime joi seara, in telegondola din Mamaia! Doua femei au suferit atacuri de panica!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 iul 2022, 02:50
telegondola din mamaia Foto(4)
Clipe cumplite pentru zeci de turisti care au ramasi suspendati la inaltime in cabinele telegondolei din Mamaia
Sursa: antena3.ro

Panica uriasa pentru zeci pe turisti ramasi suspendati la inaltime, joi seara, in telegondola din Mamaia! Doua persoane au suferit atacuri de panica!

In cursul serii de joi, telegondola din statiunea Mamaia s-a blocat vreme de cateva zeci de minute, iar peste 100 de persoane au ramas blocate in cabine la inaltime.

Momente teribile de panica pentru zeci de turisti ramasi blocati in telegondola din Mamaia!

Plimbarea relaxata cu telegondola din Mamaia s-a transformat joi seara, intr-un cosmar pentru zeci de turisti, cand au ramas brusc blocati in cabine la inaltime, vreme de circa 30 de minute, pana cand autoritatile au intervenit.

La fata locului au sosit mai multe echipaje de pompieri care au intervenit pentru salvarea turistilor. Pompierii au recurs la actionarea manuala a instalatiei telegondolei si astfel, i-au ajutat pe cei peste 100 de oameni, adulti si copii, sa coboare in siguranta la sol cu ajutorul autoscarii.

Potrivit Sefului ISU Dobrogea, Cristian Amarandei, blocajul telegondolei s-a produs din cauza unei probleme tehnice, insa cele 117 persoane aflate in cabine la acel moment au fost coborate in siguranta, doar doua femei au suferit atacuri de panica.

"A apărut o defectiune la sistemul de rulare. Personalul a actionat sistemul de urgențe, iar apoi rularea se face mai incet, dar în condiții de siguranță. Am asigurat echipaje de urgență la cele două puncte de urcare și coborare ale telegondolei. Din peste 90 de persoane scoase din cabinele de telegondola, două au suferit atac de panică. Una dintre ele a fost transportată la Spital.

În scurt timp se va finaliza acțiunea. E o viteză de rulare de siguranță acum. Se poate comunica printr-un sistem radio cu cei din cabine. Am fost apelați prin sistemul de 112 de persoanele care au sesizat că există o problemă. Mai sunt în jur de 15 persoane de extras, iar acțiunea se va finaliza în scurt timp", a precizat seful ISU Dobrogea pentru Digi24.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Veste proastă pentru românii care își petrec vacanța pe litoralul românesc. Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă această regulă

Pe de alta parte, reprezentantii Telegondolei din Mamaia au transmis si ulterior pe pagina de Facebook un mesaj prin care si-au cerut scuze pentru inconveninetul creat.

"Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, din cauza unei probleme tehnice a trebuit sa oprim instalația.

Colegii de la departamentul tehnic lucrează să remedieze această problemă cât mai repede cu putință! Încă o dată ne cerem scuze pentru situația creată!", au scris reprezentantii Telegondolei din Mamaia.

Citeste si: Avertisment: Ce s-a întâmplat în Mamaia după lărgirea plajelor? Pericolul care îi pândește pe cei care ajung pe litoral