Momente de cumpana pentru cantaretul Gabriel Cotabita! S-a prabusit in timp ce facea sport in sala unui hotel de lux din Capitala

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:25

I-a stat, pur si simplu inima, iar echipajul SMURD sosit la fata locului s-a chinuit mai bine de o jumatate de ora sa-l readuca la viata.

Momente grele pentru Gabriel Cotabita si familia sa.  Nimic, niciun semn, niciun avertisment, ci doar o clipa in care cantaretul s-a prabusit, pur si simplu, la pamant. Artistul se afla intr-un hotel de lux din capitala, unde facea sport.

Apelul la 112 a adus in patru minute la hotel un echipaj SMURD. Medicii l-au gasit pe artist zacand inconstient pe podea si cu puls zero. Un minut de intarziere ar fi facut diferenta dintre viata si moarte.


Cantaretul suferea de ani buni de inima incerca din rasputeri sa si reintre in forma. Cele 15 minute de largat pe banda si cateva exercitii in sala de sport ar fi putut sa ii fie fatale.
            

In sala de sport s-a dus o adevarat batalie cu moartea. Medicii au incercat din rasputeri sa il readuca la viata, resuscitandu-l mai bine de 25 de minute.
Odata stabilizat, Cotabita a fost adus la Spitalul de Urgenta Floreasca, aici unde era de doi ani in evidenta cardiologilor.

Starea critica a artistului i-a facut pe medici sa ia o decizie radicala. L-au dus direct in sala de operatii pentru mai multe investigatii, in vederea montarii unui stent are sa ii salveze inima. Vezi mai multe detalii despre starea de sanatate a cantaretului in materialul video alaturat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”