Momente de cumpana pentru Dan Bursuc. Masina in care se aflau sotia si fiul lui a fost facuta praf!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

Cunoscutul impresar al manelistilor, Dan Bursuc, a trecut printr-o spaima cumplita, aseara. El a aflat ca masina in care se aflau nevasta si fiul sau a fost facuta praf.

In exclusivitate, pentru Kanal D, celebrul impresar a dat primul interviu dupa nenorocire. Scenele s-au derulat ieri, spre seara, in Capitala, dupa ce masina in care se aflau nevasta lui Dan Bursuc si fiul lor de sase ani s-a tamponat de un tramvai.

Sotia mea cu fiul meu mergeau la o zi onomastica, iar taximetristul a fost un pic neatent, i-a luat fata unui tramvai ”, ne-a spus Dan.

Chiar cu doi, trei metri inainte sa ajunga in curtea restaurantului unde avea loc petrecerea. Vatmanul n-a reusit sa opreasca tramvaiul la timp.

Impactul a fost inevitabil! Imediat ce s-a dus vestea ca nevasta si copilul lui Bursuc erau in masina tamponata, locul a fost impanzit de cunoscutii impresarului. Toti cei de la petrecere au alergat intr-un suflet sa vada ce se intampla. In masina mai erau si o nepoata a manelistului impreuna cu un alt copil, tot de sase ani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dan Bursuc si-a petrecut noaptea intre Spitalul Municipal, unde a fost internata sotia, si Spitalul Grigore Alexandrescu, unde a fost dus fiul sau. Acum, Dan Bursuc nu se mai gandeste la ce nenorocire s-ar fi putut intampla. Se bucura doar ca familia a scapat cu viata. Cel mai grav ranit a fost soferul taxiului.

Barbatul a fost ranit in zona bazinului.

##VIDEO113849##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.