Momente de cumpănă pentru Sebastian de la „Casa iubirii”! Tatăl lui se confruntă cu probleme grave de sănătate: „A trecut printr-o intervenție...”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 05 aug 2024, 17:58

Sebastian își dorește ca Roberta să-i fie alături în această perioadă

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de luni, 5 august, din „Casa iubirii”, Sebastian a făcut niște mărturisiri dureroase, din viața lui personală, care i-au impresionat până la lacrimi pe colegii lui.

Într-o discuție cu Roberta, iubita lui, Sebastian a atins un subiect sensibil, legat de o problemă de sănătate severă cu care se confruntă tatăl său. Povestea tânărului i-a emoționat pe ceilalți concurenți, mai ales pe Antoni, care a început să plângă.

Sebastian are nevoie de sprijinul Robertei, în această perioadă grea

În timpul conexiunii video dintre casa băieților și casa fetelor, Sebastian a felicitat-o pe Roberta pentru că a ieșit favorita săptămânii.

Ulterior, acesta i-a cerut fetei să-i fie alături, întrucât trece printr-o perioadă foarte dificilă: „Legat de mine, nu sunt într-o situație chiar atât de favorabilă, aici fac referire la niște situații de acasă, din viața de zi cu zi, am nevoie de niște sprijin și de ceva înțelegere din partea ta, pentru că îmi este foarte greu”.

Citește și: Rebecca, în lacrimi! Antoni a răbufnit și a pus-o la zid: "Ești inexistentă!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii

Roberta nu a înțeles, inițial, la ce s-a referit iubitul ei și l-a rugat să-i spună ce s-a întâmplat, iar el a răspuns: „Este vorba de tatăl meu. După cum bine știți, acum aproximativ o lună de zile a trecut printr-o intervenție, iar la intervenția respectivă i s-a mai descoperit ceva și nu s-a putut spune pe față, a trebuit să lăsăm ceva timp să treacă, după care mama a venit cu situația asta și i-a spus și nu vreau să zic exact problema în sine pe care o are, dar e ceva mai complicat”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Cum a reacționat Antoni când a auzit de problemele de sănătate ale tatălui lui Sebastian

Ulterior explicațiilor lui Sebastian, Roberta a empatizat cu situația lui și i-a promis că îi va fi alături: „Înțeleg prin ce treci. Îmi doresc din tot sufletul să fie bine și să se refacă cât mai curând. Eu o să fiu lângă tine”.

Înainte de a încheia acest subiect sensibil, concurentul a ținut să le transmită un sfat foarte important concurenților din „Casa iubirii”, dar și telespectatorilor: „Apreciați-vă părinții așa cum sunt, că, într-o zi, Doamne ferește...”.

Citește și: Robi o acuză pe Julia pentru despărțirea Robertei de Sebastian: „Se ceartă din cauza ta”. Cum răspunde blondina criticilor aduse

Atât acest mesaj, cât și întreaga situație dificilă prin care trece Sebastian l-au impresionat pe Antoni, care a izbucnit în lacrimi, întrucât și el este un familist convins: „Îi urez tatălui tău să aibă putere să treacă prin asta și să fiți bine.

M-a luat cu emoții.(...) Am avut un videoclip, când m-am întors acasă și mi-am revăzut familia, în care am spus și eu același mesaj, să apreciați oamenii pe care îi aveți în familie cât sunt aici, pentru că nu știți niciodată, să vă petreceți fiecare zi cu ei de parcă ar fi ultima”.

Urmăriți întreg momentul în materialul video de mai jos: 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.