Momente de excepție! Cine este concurentul care s-a calificat direct în Marea Finală Survivor România

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 10 iul 2021, 23:58
Cine a castigat Colanul de imunitate?

Emoții mari după primul joc al serii de la Survivor România 2021. Cine este concurentul care a acumulat cele mai multe puncte și a intrat în cursa pentru Colanul de imunitate?

A fost un joc intens, iar emoțiile au fost înzecite pentru cei trei finaliști, după ce foștii lor coechipieri li s-au alăturat pentru ai susține în ultima cursă spre premiul cel mare. Survivor România este o competiție inedită și imprevizibilă, așa cum ne-am obișnuit pe parcursul întregii competiții. A mai rămas un sigur pas până la deznodământul final, un sigur concurent va adjudeca Colanul de imunitate și se va califica în finală.

După cum Daniel Pavel a anunțat, în această seară vor fi două jocuri în urma cărora se va decide cine este concurentul care se califica direct în Marea Finală.

Concurenții s-au confruntat în a doua cursă pentru imunitatea finală

Citeste si: Andrei Dascalu, primul concurent care intra DIRECT in Marea Finala Survivor Romania 2021! LIVE TEXT VIDEO

Primul joc de imunitate dintr-o serie de două s-a finalizat. Concurenții s-au luptat din răsputeri pentru a ajunge la scorul de șapte puncte care le-ar putea aduce imunitatea finală. Zanni, Andrei și Marius s-au duelat pe un traseu spectaculos și inedit, iar cei care a adus primii șapte puncte și sunt extrem de aproape de imunitatea care îi va trimite ditrect spre Marea Finlă sunt Andrei Dascălu și Zanni.

În timp ce Marius merge la votul publicului. În această săptămână Războinicul, Andrei Dascălu, a câștigat două imunități care l-au salvat în Consiliul de Eliminare. 

Citeste si: Castigator Survivor Romania 2021. Zanni si Andrei Dascalu, la duel pentru un loc in MAREA FINALA. Cine se califica primul? LIVE TEXT VIDEO

Urmează un nou joc din suita de două, după cum a anunțat Daniel Pavel la începutul serii.

Traseul este inedit, iar ultimul duel se va da între ultimii doi finaliști. Zanni și Andrei se vor lupta pentru a se califica în Marea Finală. Pentru unul dintre cei doi liniile de vot se vor deschide în această seară, la fel și pentru Marius Crăciun.

Zanni și Andrei Dascălu au posibilitatea de a decide cu ce obiecte vor arunca la proba de final. Primul concurent care va ajunge la scorul de șapte puncte se va califica direct în Marea Finală.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Au posibilitatea, cei doi, de a alege obiectele cu care vor arunca la proba de final, iată sunt șase de ales, sunt săculeții.

Alegerea lui Andrei sunt săculeții cu nisip. Au ales obiectele, Zanni cercurile, Andrei săculeții.”, a anunțat Daniel Pavel.

Andrei Dascălu este primul concurent care se califică în Marea Finală Survivor România 2021

Pentru Andrei Dascălu această seară a fost un real succes, a demostrat că poate face față oricărui obstacol și nimic nu îi stă în cale pentru a ajunge în Marea Finală. Războinicul l-a nimicit pe Faimosul Zanni, cel dintâi a reușit să ajungă primul la scorul de șapte și să se califice direct în Marea Finală. Andrei a intrat în posesia Colanului de imuniate.

”Încă încerc să o asimilez, domnul Dan, este un lucru foarte mare, cred că cea mai mare realizare a mea de până acum, chiar dacă am mici accidentări astăzi am știut că vor fi ultimele mele intrări pe traseu și am zis că voi da totul, până la ultima picătură de energie, am fost conștient că va fi foarte greu, că mă voi duela cu Zanni și Marius.”, a spus Andrei Dascălu, primul finalist Survivor România.

Liniile de vot se vor deschide în această seară pentru Zanni și pentru Marius, pentru unul dintre cei doi Survivor România se va încheia înainte de a se anunțat marele câștigător.

Citeste si: De ce Jador lipsește de la Marea Finală Survivor România. Motivul este incredibil

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.