Momente de groază în miez de noapte! Ce au pățit concurenții de la "Insula de 1 milion" în junglă: "Nu știam unde să fugim…’’

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 mar 2024, 06:40

Concurenții de pe "Insula de 1 milion" au trecut prin momente de panică

Sursa: Captură KANAL D

Concurenții de pe "Insula de 1 milion" au avut parte de o dimineață îngrozitoare. Care este motivul pentru care aceștia au fost nevoiți să își reorganizeze tabăra?

Concurenții de pe "Insula de 1 milion" au trecut prin momente de panică, pe timpul nopții. Din păcate aceștia au fost nevoiți să își reorganizeze taberele pentru a nu se mai confrunta cu o astfel de situație. Prin ce peripeții au trecut aceștia și ce i-a determinat să lucreze în echipă?

Momente de panică pentru concurenții de la "Insula de 1 milion”

Concurenții de la emisiunea "Insula de 1 milion" au trecut prin clipe de groază, pe timpul nopții aceștia fiind nevoiți să se confrunte cu intemperiile naturii.

O furtună puternică s-a abătut asupra jungle și i-a luat pe aceștia prin surprindere.

Din păcate corturile construite de aceștia nu au făcut față ploii și au fost inundate, acest lucru determinându-i pe participanții la emisiune să ia atitudine și să se reorganizeze.

Surprins într-un mod neplăcut de ploaie Micuțu a spus că: “Am avut o dimineață, nu îngrozitoare, foarte îngrozitoare, foarte urâtă.

Pe la vre-o, cred că era ora trei că nu avem ceasuri, ducem lipsă, avem doar brățara de aur, urât tare. Din punctul meu de vedere, cred că era trei noaptea, de a început o furtună, ceva de nedescris. La un moment dat nu știam unde să fugim, cum să o luăm. Dintr-o parte, la unii le ploua înăuntru. Au venit la noi în cortul nostru. Au stat săracii acolo, ne-am adunat unii peste ceilalți, dar în fine.
Ploaia foarte, foarte urâtă. Nu m-am așteptat să văd așa ceva.”

Citește și: „Ești un gunoi”. Spiritele se încing la Insula de 1 milion, după o noapte furtunoasă! Pe cine va nominaliza Bianca, vedeți astăzi, de la ora 21:00, la Kanal D

Încercând să se acopere cu pături și să se ferească de ploaie, concurenții au făcut față cu greu acestui fenomen.

Atât hainele de pe ei cât și bagajele au fost udate, oricât de mult s-au străduit să le protejeze.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Filip: “Cum ploua la mamaia mea la Suceava, așa plouă și aicea. Bineînțeles că acoperișul nu era foarte bine făcut ca să nu plouă pe toată lumea, unii dintre noi a trebuit să ne trezim, pe alții i-a plouat foarte tare, inclusiv păturile pe care dormeau și hainele”.

Deși au avut o prelată și au încercat să acopere vegetația din care erau construite corturile, ploaia a reușit să se prelingă și astfel corturile au fost inundate de tot.

Szilard a ținut să precizeze că “Ne-a fost foarte greu pentru că am pus prelata, am avut o prelată și am pus peste vegetație și bineînțeles că s-a udat tot, tot cortul s-a inundat și a trebuit să ne strângem într-un colț, cât am putu, dar bineînțeles că eram prea mulți și nu am făcut față. Așa că, am lăsat totul baltă, am iești în ploaie și am încercat să facem cumva să reorganizăm toată tabăra.”

Citește și: Întâlnire de gradul zero! Alin, concurentul de la “Insula de 1 milion”, printre vedetele de la Hollywood; A “împărțit” sala de sport cu celebra Cameron Diaz

Cum era de așteptat, pe "Insula de 1 milion" există provocări la tot pasul, mai ales că natura poate deveni neprietenoasă cu concurenții. Astfel, umiditatea excesivă, furtunile tropicale iscate din senin, căldura insuportabilă uneori, toate acestea le vor da bătăi de cap participanților.