Momente de groaza intr-un bloc din Constanta! Un zgomot puternic a bagat spaima in locatari

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:12

Oamenii s-au trezit cu locuintele distruse intr-o clipa! Un barbat a iesit in goana din apartamentul in care s-a produs nenorocirea si a incercat sa se faca nevazut!

O bubuitura puternica a zdruncinat din temelii acest bloc si a bagat groaza-n locatari. In bucataria unui apartament de la etajul unu a explodat o butelie.

Imediat dupa explozie, proprietarul apartamentului a disparut. Barbatul a iesit in flacari, in strada, si dus a fost, spun vecinii. A fost gasit cateva ore mai tarziu la cateva strazi distanta si dus de urgenta la spital.

O femeie de 60 de ani a suferit arsuri usoare pe maini.

Perdeaua de fum gros a intoxicat alte trei persoane. Vecinii sunt socati de cele intamplate. S-au trezit, intr-o clipa, cu locuintele distruse. Banuiesc, insa, ca explozia n-a fost intamplatoare. Aseara, barbatul a avut o discutie aprinsa cu administratorul blocului. Mai mult, vecinii au gasit si un bilet cutremurator: „ ne scrisese pe o hartie Satana 666!”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Daca va fi gasit vinovat pentru explozie, barbatul se va alege cu dosar penal si va trebui sa plateasca si pagubele.


 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.