Momente de groaza la "Puterea dragostei": Daiana a cazut pe scari!

Autor: A.I.
Actualizat: 21 mai 2020, 18:02

Ceea ce a inceput ca o joaca intre concurenti era sa aiba un sfarsit nefericit! Daiana a cazut pe scari incercand sa il ude pe iubitul ei Gabriel.

Andreea Pirui si Ligi apar disperate in timp ce Daiana a picat pe scari.

Din fericire nu s-a intamplat nimic rau, Daiana chiar razand atunci cand a aterizat.

A fost anarhie in casa "Puterea dragostei", concurentii udandu-se pana la piele.

Citeste si: Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", poveste de groaza! Iata ce anume i s-a intamplat si ce marturisiri neasteptate a facut tanara mamica!

Citeste si: Livian a detonat bomba: "Eu si Ella ne-am sarutat, ne placem foarte mult"

Citeste si: Bogdan Mocanu si-a gasit masina zgariata in parcare! Ce reactie a avut fostul concurent ''Puterea dragostei''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian a fost tinta initiala, dar totul s-a extins si toti concurentii au fost udati. Bine ca Daiana a nu a patit nimic!

Citeste si: Jador l-a filmat pe Bogdan Mocanu in timp ce era beat mort!

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica inedita! Iata cum a fost surprinsa la un salon de infrumusetare!

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.