Momente de groază pentru Anamaria Prodan și copiii ei! „Bodyguarzii lui Ion Iliescu mă apărau”. Vedeta a trecut prin scene desprinse din filmele cu gangsteri

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 feb 2024, 12:20

Anamaria Prodan vorbește despre o experiență foarte traumatizantă

Sursa: Captură YouTube HappyFishTV

Anamaria Prodan este o impresară de succes din lumea sportului românesc, însă, acest titlu a venit la pachet cu multe neajunsuri pentru ea și familia ei.

Luni, pe 5 februarie, Anamaria Prodan a apărut în cadrul podcastului „Aproximativ discuții cu Gojira”, unde a dezvăluit că a trecut prin niște momente de-a dreptul înfiorătoare împreună cu familia ei.

Cariera Anamariei Prodan i-a adus multe probleme

Celebra impresară și-a construit, de una singură, o carieră strălucită ca agent de jucători din România. Însă, faptul că a avut un mare succes într-un domeniu dedicat exclusiv figurilor masculine a venit la pachet cu niște momente înfiorătoare pentru Anamaria.

Deși, pe tot parcursul activității sale, vedeta a fost o persoană foarte corectă în tot ceea ce a făcut, aceasta a fost detestată de către marii manageri din lumea sportului, întrucât era inacceptabil ca o femeie să îi surclaseze.

„Sunt extremistă când vine vorba de corectitudine. Pe dreptatea mea mor cu tine de gât, dar îmi păstrez, pe ultima sută de metri, forța aia să te omor întâi pe tine și pe urmă mor și eu pe lângă tine, dar măcar am avut dreptate”,  a

spus impresara în cadrul podcastului.

În acest sens, Anamaria Prodan a fost întrebată: „Ai avut momente de astea punctuale în care ai simțit că ești aproape de momentul ăsta?”.

Citește și: Anamaria Prodan, gest impresionant pentru Ronald Gavril! Femeia îi pregătește o gală fabuloasă iubitului! Mayweather este pe lista de invitați

De ce a trebuit Anamaria Prodan să fie apărată de bodyguarzii lui Ion Iliescu

Vedeta a fost sinceră, afirmând că a avut parte de asemenea experiențe. Ba mai mult, aceasta a dezvăluit niște episoade groaznice, care au marcat-o atât pe ea, cât și pe copiii săi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Da! Doamne, câte războaie am avut... Gândește-te că au plecat după mine cu mașini, m-au amenințat cu pistolul, s-au pus în fața mașinii, bodyguarzii lui Ion Iliescu mă apărau.

Deci a fost o nebunie, s-au dus după fetele mele la școală”,  mărturisește invitata.

Citește și: Anamaria Prodan, dezbrăcată în camera de hotel! Imaginea care a strâns mii de like-uri în câteva minute

De asemenea, aceasta a explicat de ce a fost nevoie să intervină, în situația ei, bodyguarzii fostului președinte al României, Ion Iliescu.

„Pentru că a fost un caz atât de mediatizat și s-au dus la International School of Bucharest peste copiii mei niște țigănuși cu petarde trimiși de niște neaveniți care credeau că sunt mafioți”,  a adăugat impresara.

Referitor la aceste situații prin care au trecut Anamaria Prodan și familia sa, ea nu s-a temut nicio clipă pentru viața și cariera ei, ci sigura ei grijă a fost copiii: „Mi-a fost frică doar pentru fete”.