Momente de groază pentru Bianca de la ”Casa iubirii”. Ce a pățit fosta concurentă: „Am nevoie de ajutor”

Autor: Diana Bostan

Bianca de la ”Casa iubirii” a trecut printr-un moment neplăcut

Sursa: Instagram: Bianca Mândru

Bianca Mândru a postat un mesaj emoționant pe Instagram, dezvăluind că a trecut printr-un moment dificil recent. Iată ce decizie a luat fosta concurentă în urma evenimentului neplăcut!

Tânăra a mărturisit că evenimentul a fost atât de neplăcut încât a realizat că are nevoie de ajutor specializat. Bianca Mândru a mărturisit că va apela la ajutorul unui psiholog!

Bianca de la ”Casa iubirii” are nevoie de ajutor

Mereu activă pe rețelele sociale, fosta concurentă și-a șocat fanii cu ultima sa postare. Bianca Mândru le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că a trecut printr-un eveniment neplăcut, însă va împărtăși totul în momentul în care se va simți pregătită.

Citește și: Patricia, dezvăluiri despre relația cu Patrick: „Au fost și săruturi” Fosta concurentă recunoaște că este geloasă și nu urmărește emisiunea

Se pare că fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” nu a reușit să treacă peste acest episod, astfel că a luat decizia de a apela la ajutor specializat. Din acest motiv, Bianca a mărturisit că va merge la psiholog.

Fosta concurentă a ținut să menționeze faptul că și femeile puternice pot avea frici. Fanii au reacționat imediat la postare și așteaptă cu nerăbdare ca Bianca să le vorbească despre episodul neplăcut prin care a trecut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Zilele trecute mi s-a întâmplat ceva foarte urât, aici nu v-am arătat, dar am ajuns la concluzia că am nevoie de ajutor.

Astăzi o să merg la psiholog! Când o să fiu pregătită o să vă povestesc tot, dar până atunci vreau să vă spun că și femeile puternice au frici”, a spus Bianca Mândru, într-o postare făcută în secțiunea InstaStory.

Ce mesaj a transmis Bianca după despărțirea de Ionuț

În urmă cu două luni, Ionuț anunța pe toată lumea că relația dintre el și Bianca a luat sfârșit.

Acum, fiecare își vede de viața lui, dar o postare de-ale Biancăi i-a determinat pe fani să se gândească la o posibilă împăcare.

Citește și: Ce se întâmplă cu Bianca după despărțirea de Ionuț. Vecinii se plâng de ea. Cum se apără fosta concurentă

În cadrul unei postări de pe Instagram Story, Bianca și-a întrebat fanii ce piesă cred că ascultă în căști, iar unul dintre ei a ghicit-o din prima! Totuși, fragmentul din melodia pe care Bianca o ascultă și pe care l-a postat pe Instagram le-a dat idei fanilor

care s-au gândit la Ionuț și care speră ca cei doi să se împace într-o bună zi.

„Zorii cântă, îngerii ascultă/ Stelele mi-au spus că o să fim/Nu-mi pasă de iubirea lor”, sunt versurile melodiei pe care Bianca o asculta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?