Momente de groaza pentru Marilena la Survivor Romania! Razboinica a ajuns la spital in stare grava!

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 feb 2021, 01:02
survivor romania 2021 Foto(6)
Marilena s-a simtit rau pe insula si a fost transportata la spital!

Clipe de panica in echipa Razboinicilor. Marilena s-a simtit foarte rau si a fost transportata urgent cu ambulanta la spital.

Dupa jocul dificil de ieri, in care Razboinicii au pierdut recompensa, in tabara albastra au aparut din nou tensiuni si discutii, astfel ca unele dintre concurente au inceput sa clacheze atat psihic, cat si fizic. Una dintre ele a fost chiar Marilena, care s-a resimtit a doua zi de dimineata si a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportata cu salupa pe continent si apoi cu ambulanta de urgenta la spital.

Razboinica s-a simtit rau inca de la primele ore ale diminetii, cand le-a spus colegilor sai ca ii este foarte frig si se simte lipsita de vlaga. Panicati, Starlin, Albert si Roxana au incercat sa ii acorde primul ajutor, insa au realizat ca tanara are nevoie de ingrijirile unui medic pentru a se repune pe picioare.

"Hai, ca tu poti Mari! Tu poti, Mari! Hai s-o luam in brate! Vrei sa lasam asta pe tine? Vrei sa lasam patura pe tine?",

spune Starlin.

In cele din urma, Marilena a fost purtata pe brate de Albert care a urcat-o in salupa pentru a fi transportata la spital cat mai rapid cu putinta. Tanara a plans pe toata durata deplasarii cu salupa si a ajuns aproape in stare de lesin la spital, inde a primit rapid ingrijiri specializate.

Dupa plecarea Marilenei la spital, colegii sai au inceput sa dezbata situatia in care a ajuns echipa lor, dar si-au exprimat si regretul pentru starea tinerei, constentizand faptul ca Marilena le va lipsi foarte mult in

urmatorul joc, mai ales ca este vorba despre cel de imunitate, pe care ar trebui sa nu il mai piarda din nou.

"Chiar ne pare rau pentru Mari! E un om foarte important in echipa asta, chiar daca am avut o mica cearta cu ea la unul din jocuri si dupa aia si-a cerut scuze, mi s-au parut putin superficiale scuzele ei si nu le-am luat ca atare! Totusi trebuie sa recunosc ca este un om important in echipa asta! Am incercat s-o ajutam cu ce am putut noi, cu cuvinte, cu doctori, cu tot ce

a fost nevoie, din pacate a trebuit sa mearga la spital! Eu sper sa se intaorca mai bine decat era inainte si psihic si fizic", a marturisit Sorin.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ulterior, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania, a vorbit si el despre Marilena, spunandu-le concurentilor inainte de a da startul jocului de imunitate de astazi, ca Razboinica nu se afla alaturi de colegii sai in deoarece a ajuns la spital si inca i se fac investigatii si analize

amanuntite.

Citeste si: Panica in echipa Razboinicilor! Marilenei i s-a facut rau pe teren! A fost nevoie de interventia urgenta a medicului!

Citeste si: Incident la Survivor România 2021! Concurenta de la Războinici a leşinat!