Momente de panică! Bogdan Mocanu și Jador, suspecți de coronavirus?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 oct 2020, 09:52
Jador și Bogdan Mocanu, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu și Jador au tras o sperietură zdravănă în ultimele zile. În plină pandemie de coronavirus, cei doi au aflat că au intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19.

În contextul în care tot mai multe persoane sunt depistate pozitiv cu noul coronavirus, bilanțul anunțat zilnic fiind unul în creștere, un eveniment petrecut recent a reușit să îi îngrijoreze pe Bogdan Mocanu și Jador. Ce s-a întâmplat cu cei doi?

Cum au aflat Bogdan Mocanu și Jador că sunt în pericol să fie infectați cu coronavirus?

Pentru că are foarte mulți urmăritori pe contul personal de instagram și pentru că le vorbește acestora atât despre evenimentele fericite din viața lui, cât și despre cele mai puțin plăcute,

Bogdan Mocanu a vrut să împărtășească cu prietenii virtuali ceea ce a trăit în ultimele zile.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit într-un story că a aflat că atât el, cât și Jador au intrat în contact direct cu o persoană confirmată cu coronavirus. Se pare că este vorba despre un membru al formației lui Jador. Bogdan Mocanu a fost informat de acest lucru chiar de Jador.

Dacă Jador era foarte îngrijorat de cele întâmplate, Bogdan Mocanu și-a păstrat optimismul, fiind convins că nu se poate întâmpla nimic rău și că nu se vor îmbolnăvi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cum facem în condițiile în care două zile am stat aproape non-stop cu el? Mă sună Jador să îmi spună că un băiat de la el din formație a fost testat pozitiv cu coronavirus. Și a început să îmi spună simptomele pe care le are. Era foarte îngrijorat. De unde să se prindă COVID-ul de noi…", le-a povestit Bogdan Mocanu prietenilor virtuali.

Având în vedere declarațiile făcute recent de Jador, îngrijorările acestuia ar putea avea la bază riscul pe care îl are de a se îmbolnăvi, ținând cont de faptul că părinții lui au avut

probleme serioase de sănătate în trecut.

"Încerc să merg la sală cât de des pot. Fac sală pentru că mama cu tata au fost bolnavi și am riscul foarte mare să mă îmbolnăvesc și eu de cancer, riscul este foarte mare. Trăiesc o viață sănătoasă ca să nu mă duc de râpă.", a spus Jador în cadrul unei emisiuni de televiziune.

În prezent, Jador și Bogdan Mocanu se simt foarte bine, astfel că nu există motive de îngrijorare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.