Momente de panica filmate la Lugoj! Ce au descoperit trecatorii intr-o masina de lux

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:12

Imaginile au fost surprinse pe o strada din Lugoj dupa ce un apel disperat facut la 112 anunta ca tipete ingrozitoare de ajutor si bocanituri in geamuri se auzeau dintr-o masina cu numere de inmatriculare straine.

Nimeni nu stia al cui este autoturismul, daca soferul este roman si din ce zona a tarii este sau daca este un cetatean strain. Salvatorii, insa, au inlemnit cand au vazut cine era inauntru. Totul s-a petrecut sub ochii a zeci de curiosi, adunati pe margine.

Chemati de urgenta sa intervina, au gasit o batrana semiparalizata. Era incuiata in masina si striga dupa ajutor pentru ca nu mai avea aer.

Nu mai putin de sase pompieri s-au straduit sa gaseasca solutii ca sa o scoata in siguranta din vehicul.

Pentru sarmana bunica si salvatori, secundele s-au scurs ca orele. Batrana suferise un atac de panica, astfel ca au fost chemati si medicii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Interventia

a fost una contracronometru, mai ales ca nu se stia de cat timp statea acolo. In zadar s-au chinuit cei de la ISU sa-i explice bunicii cum sa deschida portiera. Minute bune, cei sase pompieri au dat roata masinii si au cautat diferite strategii de eliberare.

Abia dupa ce a simtit din nou ca poate sa respire, batrana le-a povestit pompierilor ce s-a intamplat. Era in masina cu fiica si cu nepoata, insa cele doua au plecat la farmacie.

Pentru ca afara ploua, s-au gandit sa incuie usile, dar n-au lasat macar unul dintre geamuri putin coborat. La scurt timp dupa ce femeia a fost scoasa din masina, s-au intors si tinerele. Din cauza atacului de panica suferit, batrana a avut nevoie de ingrijirile medicilor.

 

Taguri: