Momente de panică pe Aeroportul Otopeni - Unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului

Author: Alina Petre
Actualizat: 08 iun 2023, 03:20

Unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului

Momente de panică pe Aeroportul Otopeni, după ce unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului.

Momente de panică pe Aeroportul Otopeni, după ce unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului. O femeie în vârstă de 61 de ani a intrat în stop cardiorespirator la bordul unei aeronave.

Citeste si: Blue Air suspendă toate zborurile din România. Care este motivul- Haos pe aeroport

Unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului

O femeie în vârstă de 61 de ani a intrat în stop cardiorespirator la bordul unei aeronave FreeBird Airlines.

Pasagera zbura pe ruta Antalia – Tromso (Norvegia). Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a intervenit de urgență.

Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a reuşit joi să intervină cu succes şi să salveze viaţa unei pasagere în vârstă de 61 de ani, care a intrat în stop cardiorespirator în timpul zborului, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

„Pasagera se afla la bordul aeronavei companiei aeriene FreeBird Airlines, care efectua un zbor pe ruta Antalia- Tromso (Norvegia). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 13:34. Echipa medicală SAM, formată dintr-un medic, două asistente medicale şi un ambulanţier, împreună cu echipajul unei ambulanţe tip C aparţinând SMURD, a reuşit să resusciteze pasagera după aproximativ 20 de minute de la aterizare. Aceasta suferise un infarct masiv şi se afla în stop cardiorespirator de 30 de minute până la aterizarea pe aeroportul Otopeni",

a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pasagera a fost transportată în stare stabilă la Spitalul Elias din Bucureşti.

Un pasager a murit la bordul unui avion

Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce un pasager a murit în aeronavă.

Un avion a aterizat de urgență, marți, pe aeroportul internațional Henri Coandă, după ce s-a constat decesul unui pasager.

Aeronava  care circula pe ruta Miami-Istanbul a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni.

Din primele informații, se pare că avionul a aterizat la 15:05, după ce unui cetățean palestinian i s-a făcut rău și nu mai prezenta semne vitale. Bărbatul în vârstă de 65 de ani a suferit un a suferit un infarct și nu a putut fi salvat.

Aeronava transporta 243 pasageri și 19 membri de echipaj și a aterizat de urgență pe aeroportul internațional Henri Coandă.

Citeste si: Cine este pilotul care s-a prăbușit cu avionul în Lacul Colibița. Acesta și-a pierdut viața, deși a fost resuscitat timp de 90 de minute

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.