Momente de panică pentru Bianca de la "Puterea Dragostei": "M-au luat toate transpirațiile!" Ce s-a întâmplat după emisiune?

Author: B.H.

Bianca de la "Puterea Dragostei" a trecut prin momente de panică după emisiune. A povestit tot ce s-a întâmplat în momentul în care a părăsit hotelul.

Din cauza pandemiei de coronavirus, în majoritatea țărilor au fost impuse o serie de reguli stricte, iar autoritățile se asigură că sunt respectate de toată lumea. 

Acesta a fost motivul pentru care Bianca de la "Puterea Dragostei" a trecut prin momente de panică.

Citeste si: Jador a intrat prin telefon la "Puterea dragostei"! Discutie halucinanta cu Ella

Momente de panică pentru Bianca de la "Puterea Dragostei": "M-au luat toate transpirațiile!" Ce s-a întâmplat după emisiune?

Bianca de la "Puterea Dragostei" a povestit pe canalul de Youtube o întâmplare petrecută recent. A mers la cumpărături alături de Ella, Ligi și Andreea Pirui, iar totul s-a complicat în momentul în care un polițist a vrut să le legitimeze.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Fetele nu aveau documentele la ele, iar ce a urmat după a reușit să le țină în tensiune minute bune.

Citeste si: Daiana și Berna, la un pas de bătaie. S-au făcut acuzații grave: "Ai furat!"

"Aseară, v-am spus că am făcut gălăgie pentru că voiam să mergem la magazin să ne cumpărăm câteva chestii pentru că duminica este carantină și nu poți să ieși afară. Nu cumpărasem absolut nimic, nu aveam provizii, nu aveam nimic. Am zis să mergem la cel mai apropiat Peco, deși nu era ok acolo, următorul era mult mai ok pentru că avea mai multe produse, dar oricum era nervos șoferul și am zis ok,

hai să stăm aici. Eram în mașină cu Ella, Ligi și Pirui. Cum eram în magazin acolo, a venit polițistul. Când eram eu la casă să plătesc, m-am întors cu spatele și l-am văzut pe domnul polițist.(...). Am lăsat geanta la hotel pentru că am zis că 5 minute, nu durează mult. S-a uitat la mine, eu m-am uitat la el, era impunător și îmbrăcat în civil. Le-am zis fetelor că eu cred că trebuie să dăm pașapoartele, fiindcă el avea o legitimație, a deschis și am văzut: Police.
Mi s-au înmuiat picioarele, când le-am zis fetelor eram toate agitate, nu mai știam ce să facem. Ce am făcut? Am intrat în mașină, a vorbit cu șoferul și apoi a venit la noi. Am avut direct contact vizual, mă uitam direct în ochii lui. I-am spus că ne-am uitat gențile, că pașapoartele sunt acasă. A închis mașina și am zis că plecăm, că mergem după pașapoarte. Polițistul a venit în spatele nostru cu mașina.
M-au luat toate transpirațiile.(...). Tot drumul am stat și m-am gândit ce facem. Ele au zis că stăm în carantină, că stăm toate 4, că ne ia, că ne duce, nu aveam nici mască, nimic.(...). Când am ajuns la recepție, Berna și Ramona erau la recepție, numai Daiana era sus în cameră. Am stat și m-am gândit că nu pot să îi arăt pașaportul meu, pentru că este expirat.
Pot pleca din Turcia în România.(...). Mi-au zis fetele să nu coboare decât Ella cu toate pașapoartele fetelor. M-am dus la Daiana și i-am cerut pașaportul ei și ea bineînțeles că mi l-a dat."
, a povestit Bianca.

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea dragostei, surprinși împreună în pat! Cum au reacționat

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.