Momente de panica pentru celebrul Burak Ozcivit! Sotia actorului a ajuns de urgenta la spital! Iata ce i s-a intamplat si care este in prezent starea viitoare mamici!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen vor deveni peste doar trei luni cei mai fericiti parinti.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au fost intr-o scurta vacanta la Kartalkaya. La intoarcerea in Istanbul, Fahriye Evcen a ajuns la spital pentru ca a racit destul de puternic. Fiind insarcintata in sapte luni, actrita a avut nevoie de ingrijiri medicale speciale.

Burak Ozcivit a fost surprins seara trecuta inainte de a intra in cladirea Spitalului American din Nisantasi.

Intrebat despre starea sotiei sale, Burak a spus ca Fahriye va mai sta in spital o zi sau doua, dar se simte din ce in ce mai bine si a confirmat ca motivul internarii a fost doar o banala racela, din pricina excursiei de la munte pe care au avut-o recent cei doi indragostiti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana la venirea actorului la spital, cea care a stat langa Fahriye Evcen a fost mama actorului, Ceyhan Ozcivit, care nu a scapat de curiozitatea jurnalistilor. Intrebata daca poate fi vorba de o nastere prematura, aceasta a spus ca nu se pune o astfel de problema si ca totul este foarte bine. (sursa: gecce.com.tr; ucankus.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

Taguri: