Momente de panică pentru Emily Burghelea, în vacanță: ”Tel Aviv este atacat!” Blondina a imortalizat momentul în care o rachetă a fost lansată

Author: Madalina Maftei

Emily Burghelea a trecut prin clipe de groază în vacanță

Sursa: Instagram Emily Burghelea

Emily Burghelea se află într-o vacanță alături de familie, în Tel Aviv. Problemele nu au ocolito pe blondină nici în această vacanță, ei bine, aceasta a trecut prin momente de groază, după ce țara în care se află a fost atacată cu rachete.

Emily Burghelea a plecat într-o vacanță alături de familie, înainte de Paște. Prima oprire a fost în Ierusalim, la Mormântul Sfânt, iar apoi au plecat spre Tel Aviv, acolo unde au avut parte de momente mai puțin plăcute. După ce au fost țepuiți de agenția care le-a organizat această vacanță, situațiile neplăcute nu s-au oprit aici. Seara trecută, blondina a postat mai multe poze pe rețelele de socializare și și-a anunțat fanii că situație nu este tocmai roz Tel Aviv, fiind atacat cu rachete.

Emily Burghelea a trecut prin clipe de groază în vacanță

Emily Burghelea se numără printre cele mai apreciate influencere de la noi. Aceasta este foarte activă în mediul online, acolo unde postează tot ce se întâmplă în viața ei, atât lucrurile bune, cât și cele mai puțin bune, drept dovadă, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a ajuns să fie extrem de apreciată pentru naturalețea ei și pentru faptul că expune și situațiile mai puțin plăcute pe internet, în timp ce alte persoane nu au același curaj.

Citește și: Emily Burghelea, lacrimi de șoc! Prin ce emoții a trecut fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” când a mers în Ierusalim: „Liniștește-te”

De Paște, blondina a plecat într-o vacanță alături de cei doi copii, de soț, de socri, dar și de nași. Aceasta ar fi trebuit să fie o vacanță reușită, însă, ei bine, problemele nu i-au trecut cu vederea nici de această dată.

Dacă totul a mers strună la Ierusalim, odată ajunși la Tel Aviv, lucrurile au scăpat de sub control. Agenția care s-a ocupat de organizarea acestei vacanțe i-a țepuit, astfel au plătit de trei ori mai mult pentru o cameră de hotel care nu arăta ca în poze și era plină de mucegai.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Seara trecută, Emily a trecut prin momente de groază, după ce Tel Aviv a fost atacat cu rachete. Soțul blondinei a surprins cu camera telefonului momentul în care o rachetă a fost lansată, totul surprins de pe balconul hotelului în care sunt cazați.

Citește și: Emily Burghelea, peripeții în vacanța din Tel Aviv, după ce și-a luat țeapă de la agenția de turism. Ce a găsit vedeta în camera de hotel este îngrozitor. Imaginile au ajuns pe internet: ”Preț de 5 stele”