Momente de panică pentru Roberta! Sebastian se va simți rău și va părăsi brusc platoul! „Mi se vede cum mi se zbate inima prin tricou!” Aflați cum va reacționa Roberta și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 19 iunie, de la 10:00 și 16:30

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iun 2024, 09:19
video Foto(4)

Roberta va trece prin clipe teribile! Sebastian va acuza dureri în piept și va părăsi platoul emisiunii! Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii, miercuri, 19 iunie!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție a emisiunii de noi momente spectaculoase, de întâlniri nesperate alături de cei sau cele pe care îi simpatizează, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și de tensiuni teribile iscate din gelozie, sau din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă Roberta părea mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian, în ediția de miercuri, concurență se va speria cumplit în clipă în care va află de la ceilalți băieți că fostul ei partener se simte foarte rău și a părăsit platoul pentru a-și

reveni în culise.

Roberta, îngrijorată de starea de sănătate a lui Sebastian

În ediția de miercuri, în Casa iubirii va predomina din nou o atmosferă tensionată, deoarece seria discuțiilor aprinse o vor deschide Gagea și Alexandra, care vor ajunge iar într-un punct critic al relației lor și în loc să încerce să își rezolve vechile probleme aceștia se vor adânci și mai mult spre abisul unei despărțiri definitive.

Citește și: Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

Gagea: Nu faci ce fac eu! Era un joc!

Alexandra: Nu e niciun joc! Vreau doar să văd cum te-ai simțit tu! Nu-i niciun joc!

Julia: Gagea, stai o secundă! Dacă tu i-ai spus Denisei că... chiar dacă te-ai sărutat cu Alexandra nu înseamnă că ai o situație... de ce ar trebui să te deranjeze pe tine ce face Alexandra aici, în casă?

Gagea: Dacă mă vrei cum sunt, bine, dacă nu, eu nu mai întreb! Ajunge, pe bune!

Alexandra: Te rog să remediezi problema!

Gagea: Ce să remediez problema, cât ești în starea asta?

Alexandra: Dar ce vrei să fac?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gagea: Nu mai vreau să vorbesc! Punct!

Roberta va trece prin clipe teribile! Sebastian va acuza dureri în piept și va părăsi platoul

Și tot în ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii, Roberta va trece prin momente de panică, deoarece Sebastian va acuza o stare generală de rău și va fi nevoit să părăsească platoul pentru a încerca să își revină în culise.

Vizibil afectată, Roberta îi va întreba disperată pe ceilalți băieți, prin intermediul conexiunii ce anume se întâmplă cu Sebastian și unde se află acesta.

Citește și: Mesajul dur transmis de Roberta, după despărțirea de Sebastian! „Să plece”. Concurenta este profund dezamăgită

Robert: Sebastian nu se simte bine!

Patrick: Roberta a vrut să vină la tine!

Sebastian: Mi se vede cum mi se zbate inima prin tricou!

Roberta: Unde e Sebastian?

Patrick: Nu a venit înapoi!

Roberta: Păi unde este?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.