Momente de panică și îngrijorare în Casa iubirii! Lorena va izbucni în lacrimi și va acuza o stare generală de rău! „Nu pot să mă ridic!” Aflați ce se va întâmpla marți, 29 august, de la ora 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 aug 2023, 20:53
Foto(4)

Lorena va suferi un cumplit atac de panică și va îngrijora toți concurenții cu starea ei! „Nu se simte bine! Ai observat?” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla cu frumoasa brunetă, marți, 29 august, de la 10:00 și 16:30, în Casa iubirii!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare cu noi momente de senzație, noi povești de iubire, întâlniri romantice, dar și multe controverse și răsturnări uluitoare de situație, care deseori le aduc mari probleme mai ales celor care deja se află într-un cuplu. În ediția de marți, lucrurile se vor precipită din nou în rândul concurenților, deoarece pe de o parte, Robert și Mihaela se vor confruntă cu un nouă ceartă aprigă, iar pe de altă parte, Lorena se va simți rău, iar Laurențiu va afișa o atitudine pasivă și indiferentă.

Momente de panică și îngrijorare în Casa iubirii! Lorena va izbucni în lacrimi și va acuză o stare generală de rău! „Nu pot să mă ridic!”

În ediția de marți, 29 august 2023, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, deoarece se vor isca noi certuri și schimburi de replici acide în rândul concurenților. Seria tensiunilor va fi deschisă de către Mihaela și Robert, care din nou vor ajunge într-un punct critic al relației lor deși dădeau semne că își doresc să remedieze vechile neînțelegeri dintre ei.

Citește și: Moise, primele momente dificile în Casa iubirii! Tânărul a izbucnit în lacrimi! Iată ce anume l-a adus în această stare și ce discuție a purtat cu Robert și George în grădina

Pe de altă parte, Lorena va acuză la un moment dat o stare generală de rău, iar colegele sale se vor panica teribil.

Bianca va interveni aprig și îi va atrage atenția lui Laurențiu dacă a observat că partenerei lui nu se simte deloc bine. Între timp, Lorena va anunța că se simte din ce în ce mai rău și că nu se poate ridica.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În timpul conexiunii, băieții vor vedea ceea ce i se întâmplă tinerei și unul dintre ei va spune că Lorena să fie scoasă în culise pentru că e posibil să aibă un atac de panică.

În cele din urmă, Laurențiu se va ridica și va cere permisiunea camerei de filmat pentru a merge în casa fetelor, în încercarea de a-i oferi sprijin partenerei lui.

Citește și: Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii în „Casa iubirii”! Cum au reacționat concurenții

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.