Momente de răsfăț culinar în familia Kanal D România. Înghețata Moritz Eis, vedeta petrecerii de lansare a grilei de toamnă

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 aug 2022, 03:30

În familia Kanal D nu lipsesc momentele de răsfăț culinar, astfel că la petrecerea de lansare a grilei de toamnă, toți cei prezenți și-au delectat papilele gustative cu delicioasa înghețată Moritz Eis.

De la petrecerile de lansare a grilelor Kanal D, organizate în fiecare toamnă și primăvară, distracția și preparatele delicioase nu lipsesc niciodată. La fel s-a întâmplat și la grătarul organizat la început de septembrie în familia Kanal D România, în cinstea noii grile de programe din această toamnă. Evident, momentele dulci nu au lipsit, iar toți cei prezenți s-au putut bucura de gustul fin, cremos și de aromele înghețatei Moritz Eis.

1 septembrie, motiv de petrecere în familia Kanal D. Invitații s-au bucurat de gustul înghețatei Moritz Eis 

Toamna a început în forță la Kanal D, cu emisiuni fresh și seriale de excepție care să îi țină pe telespectatori în fața televizoarelor. În cinstea grilei de programe din această toamnă, familia Kanal D a sărbătorit cu un grătar pe cinste, dar și cu un desert care este pe placul oricui, indiferent de anotimp. Chiar dacă toamna și-a intrat deja în drepturi, vremea frumoasă de afară i-a determinat pe cei prezenți la petrecerea Kanal D, organizată în aer liber, să guste din delicioasa înghețată Moritz Eis. 

Prezentatori de televiziune, reporteri și oameni de televiziune care se asigură că cei de acasă primesc doar produse media de calitate s-au bucurat de un răsfăț culinar în adevăratul sens al cuvântului. Înghețata artizanală Moritz Eis, preparată doar din ingrediente naturale, i-a făcut pe cei prezenți la petrecere să prelungească puțin vara și să se bucure din plin de desertul sezonului cald. 

Înghețata Moritz Eis a fost vedeta petrecerii. Aromată, cremoasă și disponibilă în mai multe sortimente, înghețata Moritz Eis i-a îndulcit pe toți cei care au luat o mică pauză de la activitatea din redacție sau din platourile de televiziune Kanal D.

La petrecerea organizată în cinstea grilei de toamnă Kanal D România, toți cei prezenți au socializat și s-au bucurat împreună de câteva momente de răsfăț culinar. 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.