Momente de senzație în Casa iubirii! Băieții vor fi uluiți de apariția unei noi concurente! Bianca și Alex, la un pas de despărțire! „Nu am sentimentele pe care le-am avut la început” Aflați totul marți, 16 mai, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 mai 2023, 10:58

Surpriză uriașă pentru băieții din Casa iubirii! O nouă concurentă va intra în emisiune! Relația dintre Bianca și Alex e pe cale să se destrame definitiv! „Simt că de la un moment la altul se va rupe totul!”

În cea mai recentă Gală a emisiunii Casa iubirii, Radu și Erisa au ajuns în pericol de eliminare, însă în cele din urmă cea care a plecat acasă a fost Erisa, care a izbucnit în lacrimi de tristețe deoarece a recunoscut că regretă faptul că nu a reușit să își întâlnească jumătatea în cadrul show-ului. Dacă în ediția de luni, fetele au fost luate prin surprindere de apariția unui nou concurent, George, care le-a încântat cu prezența lui și cu felul lui de a fi, în ediția de marți va veni rândul băieților să fie surprinși de intrarea

unei noi fete în emisiune, care îi va surprinde cu frumusețea ei.

Momente de senzație în Casa iubirii! Băieții vor fi uluiți de apariția unei noi concurente

În ediția de marți, 16 mai 2023, surprizele vor continua în Casa iubirii. De această dată, băieții vor fi cei surprinși de apariția unei noi concurente, care îi va încânta cu aspectul fizic și cu gingășia ei.

Deși inițial Andreea Mantea îi va ține pe jar în cele din urmă, băieții o vor întâmpina pe noua fată așa cum se cuvine și vor fi extrem de încântați de apariția ei.

Citește și: George este noul concurent din Casa iubirii. Cum au reacționat fetele când l-au văzut pe carismaticul tânăr! „Avem un strop de magie pregătit pentru voi!” Iată ce detalii inedite au ieșit la iveală despre chipeșul George

Andreea Mantea: Așteaptă să între aici în Casa iubirii! Și zic să nu o lăsăm să aștepte!

Radu: Nu închidem conexiunea la fete?

Cristina: Nu închidem, Radu!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Mantea: Închidem atunci când trebuie! Așadar, să între noua concurentă!

Fetele vor aștepta cu nerăbdare să o vadă pe noua concurentă în timp ce va păși pe scări în casa băieților și își vor exprima părerile în ceea ce privește aspectul ei fizic. Mihaela va spune că seamănă cu Patricia, in vreme ce Bianca o va asemăna cu Natalia.

Și tot în ediția de marți, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru Bianca și Alex, care par din ce în ce mai aproape de despărțire, în ciuda tuturor eforturilor făcute de a-și salva povestea de iubire.

Pe de o parte, Bianca va spune că o deranjează atitudinea distantă și rece afișată de Alex în ultima vreme și va sublinia cu regret în glas că simte de la un moment la altul că relația lor se va sfârși.

Citește și: O nouă eliminare în „Casa Iubirii”. Cine este concurentul care a părăsit competiția: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.