Momente de senzație în platoul Bravo, ai stil! Concurentele au primit provocarea „AM/N-AM” lansată de Ilinca Vandici! „Am o surpriză pentru voi!” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 aug 2023, 01:51
video Foto(4)

Suspans și emoții copleșitoare în platoul Bravo, ai stil! Concurentele au acceptat provocarea „AM/N-AM”! Iată ce mărturisiri uluitoare au făcut Aza și Iris la întrebarea dacă au compus ținute cu ajutorul altor persoane!

Îndrăgita emisiune "Bravo, ai stil!" se apropie cu pași repezi de Marea Finală, iar competiția devine din ce în ce mai dificilă și mai aprigă deoarece toate concurentele își doresc enorm să ajungă printre finaliste și au de gând să lupte cu toate armele pentru a-și atinge scopul suprem, cel de a-și adjudeca marele premiu de 100.000 de lei și titlul de
"Cea mai stilată femeie din România".

Pentru a mai destinde atmosfera destul de tensionată și plină de emoții, Ilinca Vandici a hotărât că în această seară să lanseze fetelor provocarea „AM/N-AM”.

Momente de senzație în platoul "Bravo, ai stil!" Concurentele au primit provocarea „AM/N-AM” lansată de Ilinca Vandici! „Am o surpriză pentru voi!”

În ediția de astăzi a emisiunii "Bravo, ai stil!", Ilinca Vandici le-a luat prin surprindere pe concurente propunându-le o mare provocare și anume aceea de a se destinde cu un joc de senzație.

Astfel, prezentatoarea TV le-a anunțat că vor juca împreună „AM/N-AM” și vor trebui să răspundă la câteva întrebări de pomină, iar răspunsurile vor iscă valuri de reacții și controverse.

Citește și: Aza, confesiuni emotionante in editia din aceasta seara, la “Bravo, ai stil!” "Eu nu am incredere in mine deloc, nu ma vad o femeie frumoasa…”

Seria întrebărilor buclucașe a fost deschisă cu o una destul de simplă și anume dacă au mințit sau nu că știu referințele pe care le-a dat juriul, iar aproape toate fetele

au răspuns „N-AM”, în vreme ce Jasmine și Iris au recunoscut că au mințit și au ridicat plăcută cu „AM”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O altă întrebare care a făcut senzație a fost dacă au compus ținute cu ajutorul altor persoane, iar răspunsurile n-au întârziat să apară și mai ales să stârnească reacții uluitoare în platou. Pe de o parte, Rebecca, Jasmine, Aza, Iris, Alexandra, Diana și Maria au recunoscut că au realizat ținute și cu ajutorul altor persoane, în timp ce singură care a ridicat plăcută cu „N-AM” a fost Andreea.

„Eu cu mătușa mea că mai îmi da genți, chestii și mai și întreb dacă se potrivește ceva și nu doar pe mătușa mea ci și pe alte persoane!”, a spus Aza.

Citește și: Jasmine, replici tăioase la adresa Andreei! „Se victimizează pentru că e pusă la zid!” Iată cum a reacționat Andreea și ce tensiuni aprige s-au iscat în platoul Bravo, ai stil, între cele două concurente