Momente de șoc pentru familiile Unal și Arslan! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste” azi, la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului “O dragoste”, vor fi purtați, prin intermediul micului ecran, într-un carusel al evenimentelor emoționante ce se vor derula în viețile protagoniștilor îndrăgitei producții, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

În vreme ce Aylin continuă șantajul sentimental la adresa lui Faith, Doga face față cu greu situației în care a ajuns cu soțul său. Doga așteaptă momentul oportun pentru a lua o decizie în ceea ce-l privește pe Fatih, iar sprijin în acest demers este mătușa sa, Alev. Și pentru Pembe urmează clipe de foc, după ce aceasta și-a surprins, încă o dată, soțul, în preajma frumoasei Alev.

Citește și: Secretul lui Fatih este tot mai greu de ținut. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Momente de șoc pentru familiile Unal și Arslan

Citește și: Fatih, prins în “flagrant”! Aflați ce se va întâmpla într-un nou episod din serialul „O dragoste”, de la 20:00, astăzi, la Kanal D

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Prospăt căsătoriți, Nursema și Umut trăiesc clipe minunate împreună, iar Kîvîlcîm și Omer decid să își unească destinele, departe de ochii lumii, în “Orașul Iubirii”.  

Un eveniment important va avea să reunescă cele două familii, Unal și Arslan, iar evenimentele șocante ce se vor derula cu repeziciune în cadrul acestei întâlniri, îi vor șoca pe toți cei prezenți.

Ce decizie șocantă va lua Doga, în ceea ce-l privește pe Fatih, cum vor reacționa cele două familii în această situație teribilă și, ce tragedie se va petrece în viețile cuplului Kîvîlcîm – Omer, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.