Momente de suspans maxim in casa "Puterea dragostei!" Andreea Mantea a anuntat fata si baiatul, favoritii publicului, care vor fi protejati in cea de-a doua gala! Iata cine sunt cei doi care se vor lupta pentru titlul de "Favoritul saptamanii", premiat cu

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 nov 2018, 15:40

Dupa momente de asteptare pline de suspans, concurentii au aflat care este fata favorita si respectiv baiatul favorit, in urma voturilor exprimate de telespectatori in aceasta saptamana.

Dupa ce Andreea Mantea i-a anuntat pe concurenti care sunt primi trei cei mai votati de public atat din grupul fetelor, cat si din tabara baietilor, acestia au primit si verdictul final. 

Fara sa ii mai tina pe jar, prezentatoarea TV a anuntat care dintre cei trei baieti a fost desemnat favoritul in preferintele publicului, dar si care dintre cele trei fete a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. 

 

 

Mai intai Andreea Mantea a specificat care este baiatul cel mai putin votat dintre cei trei, iar acesta a fost nimeni altul decat Valentin. Si abia apoi a fost desemnat castigatorul dintre Madalin si Adelin. Dupa momente de suspans cel care a fost desemnat favoritul publicului in aceasta saptamana, a fost Madalin, spre dezamagirea lui Adelin. 

Pe de alta parte, fata cu cele mai putine voturi din partea voturi dintre cele trei a fost Marina, care a declarat ca se astepta la acest lucru, fiind constienta ca nu este la fel de mult agreeata de public ca Viorela si Rafaela.

 

 

Dominate de mari emotii, Viorela si Rafaela au asteptat cu nerabdare verdictul Andreei Mantea.

Si marele moment a venit, iar Rafaela a aflat cu mare surprindere ca ea a fost cea desemnata favorita publicului, spre uluirea Viorelei, care era ferm convinsa ca isi va auzi numele.

Andreea Mantea a subliniat faptul ca atat Madalin, cat si Rafaela se vor lupta, in cea de-a doua Gala, pentru titlul de "Favoritul Saptamanii", care va intra in posesia premiului de 1500 de euro si care isi va putea proteja si casa totodata.