Momente de tandrețe în Casa iubirii! Se conturează primele două cupluri! Iată cine sunt concurenții care s-au lăsat purtați de valurile dragostei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2022, 21:03
casa iubirii Foto(4)

In Casa iubirii se contureaza primele posibile cupluri

Sursa: Captură KANAL D

Deși abia au pășit în Casa iubirii și au reușit destul de puțîn să se cunoască, unii dintre concurenți au început să se apropie!

Cei 14 concurenți din Casa iubirii, sezonul 1 sunt tineri, frumoși, jucăuși și extrem de dornici să își întâlnească jumătatea în cadrul emisiunii. Astăzi s-a desfășurat cea de-a treia ediție a noului show matrimonial prezentat de îndrăgită Andreea Mantea. Deși abia au făcut cunoștință după primele două ediții, unii dintre cei 14 concurenți au început să se apropie din ce în ce mai mult, dând deja semne că își doresc să formeze cupluri și să își construiască pas cu pas o relație frumoasă în emisiunea Casa iubirii.

Momente de tandrețe în Casa iubirii! Se conturează primele două cupluri

Concurenții din Casa iubirii au pășit în fabuloasă locație, dornici să își caute sufletele pereche, să simtă fiorii dragostei, să se îndrăgostească nebunește și de ce nu, să își întemeieze o familie alături de jumătatea lor.

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, au apărut primele semne că unii dintre concurenți și respectiv concurente au început să se apropie din ce în ce mai mult.

Primii doi concurenți care au arătat că se plac reciproc și au schimbat primele priviri tandre în camera roșie sunt Kinga și Radu, doi tineri simpatici și frumoși care au discutat astăzi pentru prima dată între patru ochi și chiar au avut gesturi romantice.

Kinga: Credeam că alegi altă față că muream!

Radu: Voiam să stau de vorba cu ține! Te-am simțit de prima dată! Că îți place de mine! Bine, că e reciproc, am discutat cu băieții, eu dacă văd o scânteie din partea persoanei care îmi oferă o atenție și

eu ofer înapoi! Și am simțit din partea ta așa o atracție, în afară faptului că ești foarte frumoasă! Simt așa un vibe bun lângă tine! Îmi dai voie să te țin de mâna!

Kinga: Ochii, zâmbetul, ești frumos! Să vorbim! Spune-mi despre ține mai mult!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Scandal între Robert și Cristian de la Casa Iubirii! S-au certat pe fete! Pe cine au pus amândoi ochii

Pe de altă parte, alți doi concurenți au dat primele semne că se atrag și se plac reciproc. Este vorba despre Iolanda și Mihai, care de asemenea s-au întâlnit pentru prima dată în camera roșie și au discutat între patru ochi.

Cei doi cocurenti au schimbat primele priviri tandre și mai mult decât atât s-au îmbrățișat pătimaș și s-au sărutat pe obraz. Iată primul lor dialog într-o atmosfera extrem de romantică:

Citeste si: EXCLUSIV! Drama Iolandei de la Casa Iubirii după ce a fost împreună 3 ani cu un soldat: "Credeam că vom îmbătrâni împreună!"