Momente de tandrețe la Survivor România 2021! Apropiere suspectă între doi Războinici. Cum au fost surprinși?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 mar 2021, 18:22
Marius și Romina de la Survivor România 2021, mai apropiați ca niciodată
Sursa: Captură KANAL D

După primul joc de imunitate al săptămânii, Războincii s-au întors pe insula lor și au purtat mai multe discuții, moment în care doi concurenți s-au apropiat foarte mult. Cum au fost surprinși cei doi Războinici?

Accidentarea lui Jador a fost motiv de discuție în tabăra Războinicilor, concurentul din echipa Faimoșilor fiind acuzat că s-ar fi prefăcut și că, în realitate, problema sa de sănătate nu a fost atât de gravă pe cât a lăsat să pară. În timp ce Războinicii dezbăteau acest subiect, doi concurenți au fost surprinși într-o ipostază tandră, cei doi fiind mai apropiați ca niciodată. Despre cine este vorba?

Gesturi trandre în tabăra Războinicilor. Ce au surprins camerele de filmat?

Se pare că doi concurenți din echipa Războinicilor s-au apropiat destul de mult de la începutul competiției și până în prezent. Romina și Marius Crăciun, căci despre ei este vorba, au fost surprinși într-o ipostază tandră. Foarte grijulie și atentă la nevoile colegului de echipă, Romina a fost surprinsă în timp ce îi făcea masaj concurentului în zona brațului.

Cei doi se află de puțin timp în tabăra Războinicilor și se pare că se înțeleg de minune și că ar putea lega o prietenie strânsă în viitorul apropiat. 

Citeste si: Ce surpriză! Ea este prima concurentă nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021. Decizia Faimoșilor a surprins pe toată lumea

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce s-a întâmplat în momentul în care Jador s-a accidentat? Musty a dezvăluit totul

Totul s-a petrecut în timp ce Războinicii vorbeau despre accidentarea suferită de Jador pe traseu. În momentul în care Jador a căzut și nu s-a mai putut ridica, Musty a considerat că acesta doar juca teatru, încercând astfel să oprească jocul pentru ca echipa Războinicilor să nu câștige punctul.

Musty a dezvăluit și ce l-a determinat să privească astfel lucrurile.

„Eu doar vreau să fac o cronologie a ceea ce s-a întâmplat ca oamenii, ca Maria de exemplu, să și povestec ce s-a întâmplat și pentru oamenii care erau așezați, care nu au prins totul. El, când a ajuns acolo și s-a accidentat și era cu Marius, eu, la momentul ăla, fix când a căzut el, Marius era deja la îndemânare și i-am zis lui Marius: Hai, dă-i, dă-i, că e un film de-al lui, atât.

Eu m-am întors către Marius și m-am întors înapoi, cu capul către el și am văzut că țipa, eu m-am dus către Jador și m-am dus să văd chiar situația, că am înțeles că era ceva mai grav decât am crezut eu. M-am simțit și prost să zic chestia asta, că e un film de-al lui, pentru că eu am văzut că în momentul în care Marius a trecut de sfoara aia, eu l-am văzut pe Jador în momentul în care a căzut, s-a uitat la Marius, n-a țipat, dar a țipat fix când a văzut că Marius a trecut de
sfoară și a țipat atunci. Eu am zis că atunci când te lovești, imediat simți durerea, nu te ridici să vezi unde e adversarul, să țipi, înțelegi?”
, a spus Musty.

Citeste si: Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.