Momente dificile pentru celebrul Burak Deniz, protagonistul serialului Povestea noastră! Tânărul actor a fost trimis în judecată

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 iul 2023, 16:08

Burak Deniz, protagonistul serialului Povestea noastră, a fost implicat anul trecut într-un scandal de proporții și de curând actorul a fost trimis în judecată de către procurorul Parchetului din Adana.

Burak Deniz are doar 32 de ani și cu toate acestea se numără printre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia, datorită talentului desăvârșit și a carismei deosebite dovedite în multe producții în care a jucat magistral de-a lungul celor 12 ani de activitate pe platourile de filmare. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe chipeșul actor în anul 2019, când a jucat în producția Povestea noastră, în care a dat viață personajului principal alături de celebra actrița Hazal Kaya.

Anul trecut, celebrul actor a fost implicat într-un scandal de proporții ce a avut loc în Adana, orașul în care filma pentru cel mai recent proiect al său. Deși speră că va scapă rapid de acuzațiile ce i-au fost aduse atunci, de curând actorul a fost anunțat că a fost trimis în judecată și riscă să fie pedepsit cu închisoare la finalul procesului ce va urmă.

Momente dificile pentru celebrul Burak Deniz, protagonistul serialului Povestea noastră

Burak Deniz a venit pe lume în 1991, în Istanbul, într-o familie înstărită de intelectuali, care i-au oferit o educație de seama și l-au sprijinit pentru a-și realiza marile idealuri pe plan profesional. După absolvirea liceului, Burak s-a înscris, la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Istorie a Artelor din cadrul Universității Çanakkale Onsekiz Mart. Dar treptat a conștientizat faptul că nu poate să abandoneze definitiv marele lui vis de a deveni actor și atunci s-a reorientat către Facultatea de Actorie.

În paralel cu studiile universitare, tânărul a început să cocheteze cu modelingul și s-a bucurat de mare succes. În 2011 a debutat cu un rol secundar în serialul Kolej Günlüğü, care i-a oferit ocazia să evolueze apoi rapid și să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în diverse proiecte de televiziune și filme artistice de succes.

Citește și: Celebrul actor Burak Deniz, protagonistul serialului Povestea noastră, implicat într-un mare scandal! Iată de ce a fost dat afară dintr-un restaurant din Adana!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În 2022, Burak Deniz a fost protagonistul unui scandal ce s-a petrecut în Adana, acolo unde se află pentru filmările serialului în care juca la acea vreme. În timpul unei cine, într-un restaurant din Adana, Burak Deniz, aflat sub influența băuturilor alcoolice i-ar fi adresat injurii și jigniri actriței Nilperi Şahinkaya, care se află la o altă masă în compania iubitului ei, Emre Yusufi. Pe de altă parte, iubitul actriței a încercat să-l lovească pentru a-l pedepsi după ce i-a jignit partenera.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, de curând, celebrul Burak Deniz a fost trimis în judecată de către procurorul Parchetului din Adana care a finalizat rechizitoriul. Astfel, actorul va fi judecat pentru infracțiunea de insultă în spațiul public împotriva actriței Nilperi Șahinkaya și tentativă de vătămare împotriva lui Necmi Deniz Akıncı. De asemenea, procurorul a mai decis neînceperea urmăririi penale a actorului pentru infracțiunea de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Prin rechizitoriu, se cere o pedeapsă de 7 ani și două luni închisoare. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla și ce va decide instanța la finalul procesului.

Citește și: Carismaticul Burak Deniz, protagonistul serialului Povestea noastră, din nou singur! Celebrul actor și iubita lui, modelul Didem Soydan și-au spus adio! Iată ce anume a dus la despărțirea lor fulgerătoare!